Will Smith, fresh prince of… Hollywood

Poate c-a ratat a treia nominalizare (îndreptăţită) la Oscar şi e victimă fără voie în scandalul stârnit de propria soţie, dar fostul Prinţ al rapului din '80 e mai fresh ca oricând cu noile roluri.

RomaniaTV.net
01 apr. 2016, 08:54
Will Smith, fresh prince of… Hollywood

Will şi Jada sunt în pu­blic astă-seară. La naiba, aşa şi trebuie, după rahatul pe care l-au început”, spunea Anthony Anderson, mai în glumă, mai în serios, pe scena galei premii­lor NAACP (dedicată oamenilor de culoare din industria artelor). Poate primul care i-a mustrat aşa direct pentru scandalul penibil pe care l-au început, #OscarsSoWhite – lipsa diversităţii printre nominalizaţi şi, mai pe şleau, lipsa lui Will Smith pe lista pentru un trofeu, pentru prestaţia din Concussion.

Dar actorul de 47 de ani s-a trezit pe nepusă masă şi din motivele greşite în vizorul presei, fix în pragul decernării premiilor Academiei. Toată atenţia pe care-o merita pentru jocul din sus-numitul film – unul demn de nominalizare, da! – se concentrează acum pe boicotarea Osca­rurilor, anunţată printr-un clip de Jada Pinkett Smith (44). O poziţie incomodă de care Will ha­bar n-avea, aşa cum avea să declare candid în faţa reporterilor BBC.

Citeşte şi  Nimeni nu se aştepta! Un cuplu SOLID din showbiz DIVORŢEAZĂ

„Nu eram în ţară când a anunţat boicotul, eram în Thailanda. După ce-am coborât din avion, paparazzi mă tot în­trebau: «Will, Will, nu te duci la Oscaruri! Ce părere ai de clipul soţiei tale?» Aaa… habar n-aveam de asta. Am intrat în maşină şi am căutat pe Internet clipul.

Eram ceva de genul: «Iubito, ai ceva să-mi comunici?», «Oh, nu voiam să te deranjez în vacanţă». «Mmm, ai făcut-o. Chiar ai făcut-o»”. O mărturisire cât se poate de since­ră, dar care nu l-a oprit să o susţină. „Soţia mea nu merge la ceremonie. Ar fi ciudat să apar cu Charlize Theron!”, spunea el în ianuarie, pentru Good Morning America.

Citeşte şi  Băiatul cel mare al actorului Will Smith se iubeşte cu o BLONDĂ SUPERBĂ FOTO

Şi, cum mulţi l-au taxat pentru faptul că ar fi frustrat că nu se află prin­tre candidaţii la Oscar, aşa cum sperau mulţi, a continuat să explice: „Nu e vorba despre mine sau nominalizarea mea. E o problemă nu doar în Hollywood, ci în ţara mea”.

Cu toate că decizia soţiei sale a fost una pripi­tă şi deloc benefică, e lăudabil cum starul a sus­ţinut-o sincer, în ciuda diferenţelor de opinie, fiind un familist convins. Iar tonul atât de pozi­tiv şi de plăcut al lui Will atrage dintotdeauna.

Citește pe okmagazine.ro acest material despre viața lui Will Smith!