X FACTOR: Brenciu, uimit la prima ediţie din 2017: „Nu se poate aşa ceva”

Un bărbat a urcat pe scena ”X Factor” și a uimit jurații, care i-au dat patru ”Da” și publicul, care l-a aplaudat în timpul reprezentației.

10 sept. 2017, 18:43
X FACTOR: Brenciu, uimit la prima ediţie din 2017: „Nu se poate aşa ceva”

Cel de-al șaptelea sezon al show-ului „X Factor”, care va avea premiera pe 10 septembrie, îi aduce pe cei patru juraţi, Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu şi Ştefan Bănică Jr. în ipostaze dintre cele mai diverse. Marian Tănase este agricultor.

După ce a cântat, Horia Brenciu a afirmat: „Dacă mie îmi va spune cineva că nu există legătură între muzică și agricultură îl omor cu mâna mea. Nu se poate așa ceva”.

”Îmi plac cântăreții puternici. Nu sunteți de evitat.” i-a spus Marian lui Horia Brenciu. 

Având în fața lor pe scenă un tânăr concurent cu un râs extrem de colorat, jurații X Factor și-au făcut o misiune din a-l amuza. Astfel, înainte de a-l asculta cântând, Carla’s Dreams și-a încercat norocul cu un banc scurt. „De ce se ascund elefanții în cireș?”, a întrebat juratul. „Pentru că au ochii roșii”, a venit repede și răspunsul său, care l-a făcut pe Alin, concurentul de pe scenă, să râdă copios.

Ștefan Bănică jr a plusat apoi cu un banc la fel de sec. „De ce rinocerul are corn? Pentru că… nu a găsit chiflă!”, a fost gluma care l-a făcut pe tânărul concurent să izbucnească din nou în hohote de râs, spre deliciul celor prezenți.

„Nu ai cum să te abții, au răspunsuri foarte seci, tocmai de aceea te fac să râzi cu lacrimi astfel de bancuri”, a mărturisit amuzat concurentul. Cum s-a descurcat apoi Alin cu interpretarea sa, telespectatorii vor afla pe 10 septembrie, imediat după Observator, de la 20.00, când spectacolul prinde culoare în noul sezon al supershow-ului „X Factor”.