ZI LIBERĂ de la şcoală pentru elevi, studenţi şi profesori vineri, pe 2 decembrie. Când vor fi recuperate orele

ZI LIBERĂ 2 DECEMBRIE 2016. În conformitate cu decizia Guvernului României, ziua de vineri, 2 decembrie 2016, este liberă pentru toți salariații din sectorul public, după cele două zile nelucrătoare de sărbătoare legală: 30 noiembrie (Sfântul Andrei) şi 1 decembrie (Ziua Națională a României), anunţă Ministerul Educaţiei. 

24 nov. 2016, 14:33
ZI LIBERĂ de la şcoală pentru elevi, studenţi şi profesori vineri, pe 2 decembrie. Când vor fi recuperate orele

ZI LIBERĂ 2 DECEMBRIE 2016. Prin urmare, potrivit prevederilor legale în vigoare, cursurile școlare planificate pentru data de 2 decembrie vor fi recuperate pe parcursul anului școlar 2016-2017, pe baza unui grafic stabilit de fiecare instituție de învățământ în parte, anunţă MinisterulEducaţiei. 

Conform sursei menţionate, în instituțiile de învățământ superior activitățile didactice din data de 2 decembrie vor fi reprogramate/recuperate în cursul semestrului I.

ZI LIBERĂ 2 DECEMBRIE 2016. În școlile din învățământul preuniversitar privat, hotărârea de a acorda această zi liberă este la latitudinea conducerilor acestor unități de învățământ.

Vacanța de iarnă a elevilor este programată între 24 decembrie 2016 și 8 ianuarie 2017.

Minivacanţă de 5 zile pentru bugetari. 2 decembrie, zi liberă. Decizia a fost luată de Guvern

ZI LIBERĂ 2 DECEMBRIE 2016. Guvernul a adoptat, miercuri în şedinţă, o Hotărâre prin care ziua de 2 decembrie va fi zi liberă pentru salariaţii din sectorul public. Bugetarii vor avea cinci zile libere consecutive, de pe 30 noiembrie, de Sfântul Andrei, până duminică, 4 decembrie. Potrivit hotărârii Executivului, liberul din 2 decembrie va fi recuperat pe 17 decembrie, în ultima sâmbătă dinaintea Sărbătorilor. Detalii, aici.