Cornel Patrichi dă de pământ cu Mihai Petre: Este o nulitate, nu are nici patru clase

Finalul fortat de la “Danseaza printre vise” a fost prevazut de Cornel Patrichi. Apreciatul profesionist sustine ca "juriul de amatori” a infundat formatul si il ataca in mod direct pe Mihai Petre.

14 nov. 2014, 13:52
Cornel Patrichi dă de pământ cu Mihai Petre: Este o nulitate, nu are nici patru clase

„Acum, pe micile ecrane, apar numai baloane umflate irational. Asa a fost si cu acest show de dans si, in special, cu cei care au format juriul. Mihai Petre este o nulitate, un tip care, din punctul meu de vedere, nu are nici patru clase, dupa felul in care se exprima, cum le vorbeste oamenilor de acasa. El nu are nicio treaba cu partea artistica, se da mare dansator, se considera buricul pamantului! Am citit in presa ca ar fi cerut 100.000 de euro pentru a participa in calitate de jurat la „Danseaza printre stele” si mi s-a parut o exagerare nesimtita! Pai cine se crede el… Mikhail Baryshnikov, adevaratul dansator de exceptie al lumii?! Juriul a fost format din nonvalori, la fel ca si altii din echipa, si in loc sa iasa un concurs frumos, am urmarit la tv o gogoasa„, a declarat Cornel Patrichi, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Antena 1 a decis ca DANSEAZĂ PRINTRE STELE, emisiunea produsă de Mona Segall, să se încheie săptămâna viitoare, comasând finala și semifinala, deși show-ul ar fi trebuit să ajungă la final la sfârșitul lui decembrie.

Conform strategiei de programming, săptămâna viitoare Antena 1 va difuza în aceeași ediție atat semifinala, cât și finala „Danseaza printre stele„, a declarat Diana Zamfirescu, PR Director la Antena Group, pentru paginademedia.ro.

Show-ul Antenei 1 nu a excelat în audiențe. Lansat pe 6 octombrie, emisiunea a fost mutată, după numai trei ediții, în serile de marți.

CITEŞTE ŞI „Dansează printre stele”: Ce perechi vor pleca acasă

De fiecare dată emisiunea s-a clasat după filmele de pe Pro TV. Începând cu debutul, când show-ul de peste patru ore a fost urmărit de un milion de persoane, clasându-se după Pro TV care a avut 1,7 milioane de persoane. În cea de-a treia ediție, show-ul de dans a coborât pe trei, la nivel național, fiind depășit și de Kanal D.

Nici după mutarea în serile de marți, show-ul nu a mers mai bine în audiențe. În urmă cu două săptămâni, emisiunea a fost pe locul trei, la nivel național și urban și pe doi pe urban. Săptămâna trecută, show-ul a fost pe patru, în toată țara și la orașe.

Şi Serviciul Român de Comedie va ieși din grilă după ediția de mâine.

VEZI ŞI DANSEAZĂ PRINTRE STELE. Coregrafii PERICULOASE pentru a pune mâna pe 50.000 de euro GALERIE FOTO