Dovada clară că Roxana Ciuhulescu este însărcinată. Cum s-a dat-o de gol vedeta FOTO

Roxana Ciuhulescu a trecut recent printr-un divorț, însă pare că totul merge din ce în ce mai bine pentru ea. Deși are o fetiță alături de Mihai Ivănescu, aceștia au hotărât să meargă pe drumuri diferite. După șase luni de la divorț, Roxana Ciuhulescu și-a găsit liniștea în brațele lui Silviu Bulugioiu cu care a fost surprinsă întrând într-o clinică de fertilizare din București, demonstrând faptul că-și mai dorește încă un copil.

03 feb. 2018, 13:00

Prezentă la un eveniment organizat de Ion Țiriac la care a fost prezentă și Simona Halep, camerele video au surprins un mic detaliu la silueta Roxanei, scrie click.ro. Aceasta pare să fie gravidă, și a încercat pe cât posibil, prin vestimentația aleasă, să ascundă acest lucru.

Citeşte şi Roxana Ciuhulescu a fost cerută în căsătorie de iubitul său, Silviu Bulugioiu

În ultima perioadă, Roxana a început să poarte haine mai largi cu care s-a fotografiat pe rețelele de socializare, motiv care ne face să ne gândim că încearcă să ascundă o sarcină.

Roxana Ciuhulescu a divorțat de fostul soț, Mihai Ivănescu, în iunie 2017 după 10 ani de căsnicie. Aceștia locuiau în Capitală, în zona Pipera și au împreună o fetiță pe nume Ana Cleopatra în vârstă de 9 ani.

Actualul iubit este nimeni altul decât fostul președinte al Comisiei de Off-Road din cadrul Federației de Automobilism, iar cei doi par foarte fericiți și împliniți împreună. Pasiunea pentru sport pe care o au amândoi, i-a făcut să fie și mai apropiați, iar în continuare, cei doi ar putea deveni părinți.