Ioana Chiţu, primele declaraţii despre AMANTA soţului. Ca replică, Mihai Chiţu o acuză de infidelitate

Câştigătorul din 2013 al show-ului "Vocea României" a jucat la dublu în ultimii ani din viaţa sa. Astfel, Mihai Chiţu a dorit să ducă două vieţi paralele, vieţi despre care credea că nu se va afla nimic niciodată. Mai exact, cu toate că artistul avea o căsnicie de 12 ani şi o fetiţă, el şi-a mai întemeiat o altă relaţie, cu o tânără sexy. Pentru că în final totul a ieşit la iveală, soţia artistului după o perioadă lungă de tăcere a acceptat să vorbească pentru prima dată despre infidelitatea soţului.

RomaniaTV.net
27 ian. 2015, 09:59
Ioana Chiţu, primele declaraţii despre AMANTA soţului. Ca replică, Mihai Chiţu o acuză de infidelitate

Ioana Chiţu suferă enorm de când a aflat că soţul ei o înşeală de mai bine de un an cu o brunetă sexy. Chiar dacă a dorit să îşi salveze căsnicia, Ioana Chiţu nu a reuşit acest lucru, iar în momentul de faţă încearcă să găsească o cale de a putea merge înainte şi de a-şi creşte fetiţa în cele mai bune condiţii.

Câştigătorul de la Vocea României, surprins cu amanta. Soţia este foc şi pară FOTO

Invitat recent la emisiunea tabloid WoWBiz, Mihai Chiţu a fost pus să asculte un interviu cu declaraţii cutremurătoare pe care soţia sa le-a făcut cu privire la ce i se întâmplă în acest moment:

„Suntem despărţiţi din luna septembrie, de vreo cinci luni… Am convenit să mă mut la părinţii mei. Nu ne mai înţelegeam, trebuia să plec. Am avut destule discuţii. Rezultatul îl vedeţi şi voi! În septembrie am împlinit 12 ani de când eram împreună. Nu cred că se va mai întoarce la mine! Îmi doresc să fiu sănătoasă, să pot să merg mai departe, să am grijă de fetiţă, să îmi văd de viaţa mea.

Vreau să se termine totul! Nu ştiu dacă s-a schimbat el. Am aflat din presă că mă înşală, dar eu am simţit ceva dinainte. Mi-am dorit să ne împăcăm, dar nu s-a putut. Nu cred că se va mai întoarce la noi. Nu o cunosc pe domnişoara cu care e el, nici nu vreau să o cunosc”, a declarat Ioana Chiţu.

Pentru ca totul să fie şi mai dureros, Mihai Chiţu a acuzat-o pe soţia sa că şi aceasta l-a înşelat şi că de vină în această situaţie este şi ea.

„Am ascuns anumite lucruri. Şi eu aş fi trecut peste infidelitatea ei, daca ar fi fost cazul, şi ea, peste a mea. Anumite lucruri s-au întâmplat între noi, dar le-am ascuns ca să nu stricăm tabloul de familie perfectă. Nu infidelitatea mea a fost problema. Nu am fost uţă de biserică, şi ea a avut greşelile ei. Nu am ştiut să gestionez situaţia”, a declarat Mihai Chiţu ca replică la declaraţiile soţiei.

Citeşte şi  Mihai Chiţu, prins iar cu amanta! A fost fotografiat în plin moment INTIM, iar scandalul a IZBUCNIT iar