Irinel Columbeanu, în SCANDAL cu Iulia Albu: „Părul pe care îl ai în ochi te împiedică să distingi culorile”

Nici Irinel Columbeanu nu a putut scăpa de criticile constructive ale Iuliei Albu. Deşi în trecut au fost prieteni de familie, acum de când fiecare are o altă viaţă, replicile dure la adresa fiecăruia nu întârzie să apară. Conflictul dintre cei doi a pornit de când Irinel Columbeanu a apărut la o lansare de film pentru copii într-o ţinută total nepotrivită din punctul de vedere al Iuliei Albu.

RomaniaTV.net
13 feb. 2015, 12:35
Irinel Columbeanu, în SCANDAL cu Iulia Albu: „Părul pe care îl ai în ochi te împiedică să distingi culorile”

Irinel Columbeanu se află într-un scandal monstruos cu Iulia Albu. De când fostul soţ al Monicăi Gabor a apărut la o lansare de film pentru copii într-o ţinută care nu avea nimic de-a face cu evenimentul, Iulia Albu nu mai conteneşte în a-l critica pe Irinel Columbeanu.

„Trei zile nu am voie să ies din casă”. Ce a păţit Iulia Albu

Invitaţi împreună în platoul WoWBiz, Irinel Columbeanu şi Iulia Albu s-au întrecut în replici care mai de care mai tăioase şi mai spumoase. Cum doamnele sunt cele care de obicei trec cu vederea, şi Iulia Albu a ţinut să îl complimenteze într-un fel pe afacerist.

„Venind din partea Iuliei Albu este un compliment. Nu am de ce să mă supăr. Face un pic pe niznaiul. Eu m-am îmbrăcat așa pentru că mă duceam la un film pentru copii. Pretindea că nu știe unde sunt, deci a început cu stângul această experiență. Emiți judecăți, te-ai transformat într-un magistrat în acest domeniu. Nu înțeleg de ce te-ai supărat așa repede. Magistratul trebuie să fie obiectiv, nu trebuie să ignore împrejurările. Tu cum te îmbraci când te duci la film? Părul pe care îl ai în ochi te împiedică să distingi culorile. Du-te acasă, apucă-te să înveți, fă-ți temele, lasă găinile”, a declarat Irinel Columbeanu.

„Ce bine arătați în seara asta! Nu mă duc la filme cu copilul meu doar pentru că e biletul gratis. De ce aveți o părere atât de proastă despre femei? Mama dumneavoastră a fost o femeie extraordinară, ne cunoaștem de atâta timp. (…) Eu nu am luat fete de la ţară şi le-am dus la liceu. Sunt bursieră la facultate. Aplauze, vă rog”, i-a răspuns Iulia Albu.

Citeşte şi  Iulia Albu şterge pe jos cu o vedetă din showbiz. Cine este actriţa considerată „piţipoancă de Facebook” FOTO