Porc pârlit pe trotuar, în centrul oraşului Galaţi. Trecătorii au anunţat Poliţia

O familie din Galaţi şi-a pârlit, miercuri seară, porcul pe trotuar, într-o zonă centrală a oraşului Galaţi, spre indignarea trecătorilor care au postat imaginile pe internet şi au sesizat Poliţia Locală, în acest caz, o femeie, în vârstă de 50 de ani, fiind amendată cu 200 de lei pentru că a gătit pe domeniul public, potrivit news.ro.

RomaniaTV.net
21 dec. 2017, 08:23

În imaginile apărute pe internet se poate observa cum pe trotuar, în faţa unei case, la intersecţia străzilor Gării şi Al. I. Cuza, un bărbat pârleşte porcul, la întrega scenă asistând încă trei persoane, iar la un moment dat îşi face apariţia şi un copil.

Indignat de cele văzute, un trecător a sesizat Poliţia Locală.

„În acest caz poliţiştii din cadrul Secţiei nr.1 Poliţie Locală Galaţi au aplicat, conform HCL307/2006, o sancţiune contravenţională în sumă de 200 lei, pentru gătirea pe domeniul public. Persoana sancţionată este numită M.C., în vârstă de 50 ani, din Galaţi”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţie Locale, Aurelia Bogatu.

Ea a adăugat că toţi cei care intenţionează să folosească domeniul public pentru activităţi gospodăreşti sau altele care încalcă normele de civilizaţie vor fi sancţionaţi.