1.000 de copii nevoiaşi din Constanţa vor avea dulciuri pe masa de sărbători prin campania „Un tir de dulciuri pentru copiii sărmani”

Părintele Claudiu Banu, cunoscut pentru proiectele sale filantropice, vrea să le dea şansa copiilor defavorizaţi din satele constănţene să se bucure de sărbătorile de iarnă. După ce a oferit ghete pentru mii de copii fără posibilităţi financiare, în cadrul proiectului „Încalță un copil sărman”, preotul vine acum cu o nouă campanie: „Un tir de dulciuri pentru copiii sărmani”

16 nov. 2021, 23:59
1.000 de copii nevoiaşi din Constanţa vor avea dulciuri pe masa de sărbători prin campania „Un tir de dulciuri pentru copiii sărmani”

Preotul Banu a anunțat, recent, la hramul Bisericii „Sfântul Mina” din Constanța, debutul campaniei „Un tir de dulciuri pentru copiii sărmani”. Concret, părintele vrea să strângă opt paleţi de dulciuri până pe data de 12 decembrie, urmând ca în zilele de 13 și 14 decembrie acestea să fie livrate la cel puțin 1000 de copii sărmani din satele constănțene.

Produsele sunt colectate la Biserica de lemn „Sfântul Mare Mucenic Mina” din Parc Tăbăcărie, Constanța. Din 11 noiembrie, ziua în care a debutat campania, până în prezent, s-a strâns deja un palet cu dulciuri.

La slujba de hram, Părintele Claudiu Banu a subliniat că „aceste fapte sunt ale Bisericii” și a adresat mulțumiri tuturor celor care îl sprijină în demersurile filantropice.

Citeste si ÎPS Teodosie reacţionează după anunţul potrivit căruia certificatul verde ar putea deveni obligatoriu în Biserică: „Este o exagerare. Biserica are autonomie”

Iată, mai jos, invitaţia la colecta de dulciuri şi datele de contact:

INVITAȚIE LA ÎNDULCIRE

Dragi prieteni, vă invit la un nou proiect social-filantropic dedicat copiilor sărmani din mediul rural.

„UN TIR DE DULCIURI PENTRU COPIII SĂRMANI”.

Despre ce este vorba?

Vă propun să strângem împreună și să mergem cu un tir de dulciuri la cel puțin 1000 de copii din satele județului Constanța, în zonele de sud și nord-vest ale județului.

Proiectul este inspirat din cel precedent, „Încalță un copil sărman „, proiect ce a încălțat peste 1500 de copii din satele defavorizate.

Început proiect- 11 noiembrie.

Final proiect- 12 decembrie.

Livrarea tirului de dulciuri- 13, 14 decembrie.

Locația unde puteți aduce dulciurile este Biserica de lemn Sfântul Mare Mucenic Mina din Parc Tăbăcărie.

Colecta se va face în Biserică.

Copiii se bucură de lucruri simple, gustoase.

Deci vă invitl să umplem peste 1000 de burtici cu dulciuri pe săturate.

Proiect inițiat și coordonat de preot paroh Banu Claudiu, Parohia Sfântul Mare Mucenic Mina din Parc Tăbăcărie.

0723999296- detalii privind campania umanitară.(whatsapp)

Vă mulțumesc mult

Mulțumesc tuturor pentru Implicarea voastră.

Citeste si Patriarhul Daniel, mesaj pentru credicioşi: „Să cultivăm viața și sănătatea, repectând cu strictețe sfatul medicilor și măsurile luate de autorități”