10 secrete ale cuplurilor superfericite

Site-ul Womanshealthmag.com ne dezvaluie top 10 secrete ale cuplurilor superfericite. Iata cum procedeaza oamenii care au cele mai reusite relatii, si cum fac ca sa le mentina.

RomaniaTV.net
18 sept. 2019, 06:20
10 secrete ale cuplurilor superfericite

1. Prefa-te ca abia v-ati intalnit

Indiferent ca sunteti impreuna de sase zile sau de sase ani, imagineaza-ti in fiecare zi a vietii tale ca abia v-ati cunoscut. Intrebati-va reciproc ce parere aveti despre ultimul episod al serialului preferat sau ce-ar face partenerul daca ar castiga la loterie. Din nefericire, oamenii uita sa-si manifeste interesul reciproc in ceea ce-i priveste, o data cu trecerea timpului. Nu face aceasta greseala!

2. Incurajati si sprijiniti relatiile prietenilor

S-a adeverit faptul ca orice divort din anturajul apropiat incurajeaza propriul divort. Asadar, acordati atentie prietenilor care au probleme, incurajati-i si sprijiniti-i sa-si continue relatiile cu multa rabdare si mult tact.

3. Feminismul – extrem de important

Studii recente din domeniu au demonstrat ca femeile ai caror parteneri sunt feministi au relatii de foarte buna calitate si de lunga durata cu ei, declarandu-le fericite. Un partener feminist va fi un real sprijin mereu pentru sotia lui, ajutand-o sa se realizeze in cariera sau in tot ceea ce-si propune, in general. Iar partenera lui va fi fericita, fericire care se va reflecta, inapoi, si catre partener, rezultand un cuplu fericit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO