10 semne că morții vor să comunice cu tine. Cum încearcă o persoană dragă să-ţi transmită un mesaj de pe lumea cealaltă

Scepticii și oamenii care cred în supranatural au avut experiențe ciudate, care i-au făcut să se întrebe dacă cineva încearcă să vorbească cu ei sau să îi avertizeze.

24 ian. 2022, 10:45
10 semne că morții vor să comunice cu tine. Cum încearcă o persoană dragă să-ţi transmită un mesaj de pe lumea cealaltă
Semne că morții vor să comunice cu tine. Cum încearcă o persoană dragă să-ţi transmită un mesaj de pe lumea cealaltă

10 semne că morții vor să comunice cu tine. Câteodată, avem parte de incidente care nu pot fi incluse în spectrul coincidențelor, cum ar fi apariția numelui unei persoane dragi decedate de mai multe ori în locuri neașteptate.

10 semne că morții vor să comunice cu tine

Moartea fizică nu ne desparte și energetic. Uneori iubirea este atât de pură și de profundă încât învinge timpul, planurile și chiar moartea biologică umană. Lumea pământească este într-o strânsă conexiune cu cea spirituală, așa că de foarte multe ori se poate întâmpla ca anumite situații care ni se par simple coincidențe să fie, de fapt, mesaje din partea celor care nu mai sunt printre noi, scrie Diva Hair.

Ion Dichiseanu, semne de dincolo de moarte. Simona Florescu: „L-am întrebat dacă m-a iubit. Am rămas blocată de modul în care am primit răspuns la întrebare”

Semne prin care îți poți da seama că o persoană dragă de pe cealaltă lume vrea să îți comunice ceva:

1. Găsești monede. Spiritele au capacitatea de a face monedele să apară în locuri neobișnuite pentru a încerca să-ți atragă atenția. În felul acesta, ele îți transmit că ar trebui să te prețuiești mai mult sau că vei avea parte de prosperitate în viață. Data care apare pe monedă ar putea avea o semnificație pentru tine.

2. Câinele tău privește în gol. La fel ca și copiii, și câinii au capacitatea de a simți prezența celor care nu mai sunt printre noi. Atunci când animalul tău de companie pare că privește o muscă invizibilă, când latră sau mârâie fără motiv sau când se comportă de parca s-ar juca cu cineva, deși nu este nimeni acolo, este foarte probabil ca ele să observe prezența unui spirit.

3. Simți miros de parfum sau țigări. Acesta ar putea fi un semn că persoanele dragi care nu mai sunt în viață încearcă să comunice cu tine. Spiritele pot manifesta un miros sau un parfum pe care tu îl asociai cu persoanele dragi ție, tocmai pentru a te anunța că îți sunt aproape.

4. Lumini care pâlpâie. Pentru că spiritele pot manipula electricitatea cu ușurință, ambele fiind forme de energie care vibrează la o frecvență foarte înaltă, dacă anumite becuri se sting fără explicație sau dacă aparatele electrocasnice precum televizoarele și radiourile se strică, asta poate însemna că spiritul unei persoane dragi este în apropiere.

5. Copiii mici. Dacă un copil mic din familia ta zice un lucru foarte înțelept pe care nu ar fi avut nicicum să-l înțeleagă în acel moment ar putea fi considerat mesager pentru cei dragi care au murit. Spiritele se conectează mult mai ușor cu copiii pentru că ei sunt mereu ancorați în prezent, iar simțurile lor intuitive sunt mult mai dezvoltate.

Cornel Constantiniu, conexiunea de dincolo de moarte cu fratele său geamăn, decedat în urmă cu 12 ani: „Fiecare dintre ei știa tot ce pățește celălalt”

6. Cântece de dragoste. Spiritele persoanelor dragi pot comunica cu tine cu ajutorul versurilor unui cântec care îți amintește de ele. Dacă tocmai ai ascultat o piesă care ți-a oferit răspunsul la acea întrebare care te rodea de foarte mult timp, asta ar putea însemna că tocmai ai primit ajutor din partea unei persoane dragi care nu mai este în viață.

7. Vise. În timpul somnului, mintea și rațiunea sunt în repaus, iar conștiința și intuiția funcționează mult mai bine. Dacă ți-a apărut un vis o persoană dragă care a murit, asta înseamnă că ai fost vizitat/ă de spiritul ei.

8. Mesaje pe panouri publicitare. În general, toate mesajele pe care le vei găsi tipărite pe ele îți vor răspunde la anumite întrebări la care nu găseai nicicum răspunsul.

Aurel Pădureanu ar fi primit mesaje „de dincolo” de la Cornelia Catanga: „E incredibil. Mi-a transmis că ea s-a întâlnit…”

9. Semne pe cer. Spiritele persoanelor dragi pot încerca să comunice cu tine și prin intermediul curcubeelor, care sunt un simbol al iubirii divine. Dacă aveai nevoie de ajutorul și de sprijinul unei persoane dragi care nu mai este în viață și un curcubeu a apărut pe cer, asta înseamnă că acea persoană a vrut să-ți amintească că mereu te veghează și că nu ești singur/ă.

10. Ceasul se oprește. Poate că ceasul se oprește exact la ora la care a murit persoana dragă ție sau poate că reflectă data morții sau chiar ziua de naștere. Poate că ora aceea a avut o însemnătate specială, cum ar fi o aniversare. Oprirea ceasului este unul dintre cele mai ușoare moduri prin care un spirit își poate face simțită prezența.