15 sfaturi ca să fii un bărbat de succes

Daca vrei sa fii un barbat de succes ar trebui sa ai grija la mai multe aspecte ale vietii tale. Prima impresie, bunele maniere, forma fizica, pasiunile, respectul fata de ceilalti sunt doar cateva dintre elementele care contribuie la crearea unei imagini solide care sa-ti aduca succesul.

RomaniaTV.net
11 nov. 2017, 20:46
15 sfaturi ca să fii un bărbat de succes

Iata la ce ar trebui sa fii atent pentru a fi un barbat de succes:

1. Zambeste!
Prima impresie se creeaza in numai 3 secunde. Incepe cu dreptul si zambeste. Nu numai ca vei crea o impresie buna, insa iti vei imbunatati si starea ta de spirit si pe a celui din fata ta. Ca sa nu mai vorbim de faptul ca zambetul contribuie la intarirea sistemului imunitar si la reducerea tensiunii arteriale.

2. Fa lucrurile cu pasiune
Barbatii de succes fac totul cu pasiune. Gandeste-te la lucrurile care iti placeau in copilarie. Inca te mai incanta? Daca da, esti pe drumul cel bun.

3. Priveste partea plina a paharului
Chiar daca ceva nu-ti iese cum trebuie, vezi partea plina a paharului. Apreciaza ceea ce este bun in viata ta si mergi mai departe.
4. Fa miscare
Exercitiile fizice te vor ajuta sa-ti pastrezi mintea ascutita, sa dormi mai bine si, in general, sa fii mai sanatos. Propune-ti sa faci cel putin doua ore – doua ore si jumatate de  miscare pe saptamana pentru a-ti tine greutatea sub control, a fi mai puternic si sa-ti ajuti organismul din cap pana in picioare.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.