4.000 de persoane s-au înghesuit la sarmale, fripturi, mici şi plăcinte, la Topoloveni VIDEO

Peste 4.000 de oameni s-au înghesuit la mâncare şi băutură gratis, la Topoloveni, judeţul Argeş. Tot oraşul a fost chemat la deschiderea celui mai nou complex de fabrici din zonă. Mii de sarmale, mici, cârnaţi şi plăcinte au fost împărţite celor care au venit la distracţie.

RomaniaTV.net
20 oct. 2012, 08:06
4.000 de persoane s-au înghesuit la sarmale, fripturi, mici şi plăcinte, la Topoloveni VIDEO

La standurile cu mâncare nu mai era loc de aruncat un ac. Oamenii s-au înghesuit ca să prindă din bunătăţile preparate cu ingrediente din Topoloveni.

„Sărmăluţe cu varză făcute după o reţetă veche, tradiţională. Gogonele, conopidă, castraveţi, varză şi morocov. Toate făcute după o reţetă tradiţională”, a fost oferta culinară a localnicilor.

Evenimentul a fost organizat cu ocazia deschiderii unui nou complex de fabrici cu profil alimentar la Topoloveni, iar toată mâncarea a fost gratis.

„Topoloveni este mai cunoscut în străinătate decât în România, dar vă promitem că o să renaştem pentru că este momentul”, a declarat patronul complexului, Mahomed Murat.

Investiţia este de aproape 3,7 milioane de euro, iar complexul are peste 150 angajaţi. Patronul libanez spune că numărul acestora se va dubla în momentul în care fabrica va funcţiona la capacitate maximă.