4 date care vor defini anul 2022. Notează-le în agendă! Care sunt previziunile astrologilor

A inceput un nou an, un an in care ne punem cu totii speranta revenirii la o viata normala. Iata si care sunt previziunile astrologilor in acest sens. Acestea sunt 4 date care vor defini anul 2022.

12 ian. 2022, 00:20
4 date care vor defini anul 2022. Notează-le în agendă! Care sunt previziunile astrologilor

Doua eclipse de Soare in 2022

Eclipsele solare se petrec in timpul Lunii noi, atunci cand Soarele si Luna sunt in acelasi grad in acelasi semn zodiacal pe axa eliptica. Pe masura de Luna trece pe deasupra Soarelui, il intuneca, schimband chiar si formele umbrelor.

Mesajul eclipselor solare este destul de clar: priveste intr-o noua directia, pentru ca o oportunitate se arata. Poate fi, tototdata infricosator, caci iesirea din zona de confort poate fi derutanta. Eclipsele mai aduc la lumina si dorintele ascunse, uitate sau inabusite din diverse motive. Eclipsele te forteaza sa recunosti ceea ce iti doresti cu adevarat. Aminteste-ti ca schimbarea este inevitabila. Si poate fi un lucru frumos, pana la final. Aceste Luni noi te imping in “ape” noi. Dar trebuie sa te misti foarte repede, caci, la fel ca si eclipsa, are un termen limitat de desfasurare.

Mihai Voropchievici: „Eclipsele din 2022 aduc schimbări majore în vieţile tuturor”
In 2022 vom avea doua eclipse partiale de Soare, adica Soarele nu va fi acoperit integral de Luna. Prima va fi in Taur, in 30 aprilie, iar 6 luni mai tarziu, in Scorpion (25 octombrie). Ambele vor afecta modul in care tratezi banii sau modul in care faci bani. Economia globala, in general, ar putea experimenta schimbari surprinzatoare, pe fondul modificarilor sociale si al pandemiei.

ECLIPSE 2022. Ce SCHIMBARI PUTERNICE vor aduce cele 4 eclipse ale anului pe noua axa Taur-Scorpion

Doua eclipse de Luna in 2022
Eclipsele de Luna se petrec atunci cand Luna plina se opune Soarelui in acelasi grad in aceeasi zodie pe axa eliptica.Cand Pamantul se afla intre Soare si Luna, el umbreste suprafata Lunii. Eclipsele de Luna sunt momente de varf pentru a lucre in “umbra” si pentru a aduce la suprafata sentimentele pe care le-ai ignorat. Prinde-ti centura de siguranta! Situatiile ar putea pivota brusc, s-ar putea opri brusc si trebuie sa fii bine ancorat. Daca ceva din viata ta intra in “eclipsa” iata un sfat: nu forta nota! Fie vei manifesta o optiune mai buna, fie vei reveni la acest lucru mai tarziu, dupa ce ai invatat lectia.

Evenimente astrologice IANUARIE 2022. Ce aduce prima luna a anului pentru fiecare
Citiţi mai multe pe sfatulparintilor.ro

 


loading...