5 tratamente naturiste cu miere şi scorţişoară

Mierea și scorțișoara sunt extrem de folosite în bucătărie, însă acestea pot fi remedii naturiste excelente în numeroase probleme de sănătate sau tratamente grozave pentru frumusețe.

RomaniaTV.net
15 nov. 2016, 08:39
5 tratamente naturiste cu miere şi scorţişoară

Mix benefic în cancerul osos

Studii recente au demonstrat efectele benefice ale acestui remediu în cancerul osos. Așa că, cei care au acest tip de cancer pot să consume o lingură de miere amestecată cu o lingură de scorțișoară de trei ori pe zi timp de o lună.

Te scapă de durerile de dinți

De asemenea, aceste două preparate te pot scăpa și de nesuferitele dureri de dinți. Se amestecă cinci linguri de miere cu una de scorțișoară. Apoi, se aplică aplicat de trei ori pe zi la nivelul dintelui afectat. Astfel, durerea o să dispară.

Citeşte şi  Scapă de acnee, colesterolul mărit sau nodulii tiroidieni cu amestecul din miere şi nuci

Alungă acnea

În cosmetică se folosește pentru tratamentul coșurilor. Dacă și tu ai această problemă, amestecă trei linguri de miere cu o lingură de scorțișoară. Aplică acest mixt pe zona cu probleme în fiecare seară. Lasă să acționeze timp de 15 minute și apoi clătește bine cu apă călduță.

Vindecă răceala și gripa

Miere și scorțișoare sunt remedii excelente și împotriva răcelilor. În acest senns, se amestecă o lingură de miere cu 1/2 linguriță de scorțișoară și se consumă la ora 8, 13 și 19, timp de trei zile. După această perioadă, răceala va fi doar o urâtă amintire.

Te ajută să slăbești

În plus, mierea în combinație cu scorțișoara te poate ajuta să scapi de kilogramele nedorite și să-ți recapeți silueta mult visată. Aceste două preparate sunt ideale pentru grăsimea excesivă de pe abdomen.

Iată cum se prepară tratamentul care te scapă de colăcei: ai nevoie de o linguriță de scorțișoară, de două lingurițe de miere și de 200 de ml de apă.

Toate aceste ingrediente se amestecă. Jumătate din amestec se bea dimineața, pe stomacul gol, iar cealaltă parte de băutură se consumă seara, la culcare. Acest remediu naturist te poate ajuta să slăbești două kilograme pe săptămână, fără nici un alt efort.

Citește ce afecțiuni pot fi tratate cu miere