6 adevăruri despre produsele anti-îmbătrânire şi cum te afectează

Trecerea anilor nu iarta nimic, in ciuda tuturor eforturilor. Si totusi, unele femei par a se mentine mai bine decat altele.Dincolo de factorul genetic, se prea poate ca cele care la 45 de ani arata ca la 35 sa fi stiut inca de la 25 de ani ce produse de intretinere si de anti-imbatranire sa foloseasca.

RomaniaTV.net
22 aug. 2014, 04:05
6 adevăruri despre produsele anti-îmbătrânire şi cum te afectează

Iata cateva adevaruri despre cosmeticele destinate intretinerii pielii si despre cele care promit reducerea semnelor de imbatranire.

1. Substanta esentiala pentru o hidratare si tonus

Acizii grasi Omega 3 si Omega 6 sunt substantele esentiale care ajuta la mentinerea hidratarii si a tonusului pielii. Practic, Omega 3 si Omega 6 actioneaza ca un zid protector pentru celulele sanatoase si pentru membrana celulara, atat de expuse poluarii de zi cu zi din atmosfera. Pentru a avea un aport optim de acesti acizi grasi trebuie sa stim de unde sa ii luam. Dincolo de produsele cosmetice care sustin ca au asa ceva in compozitie, cea mai buna sursa este alimentatia. Asadar, iata substante esentiale pielii pe care le avem la indemna chiar in farfurie. Pentru un aport optim de Omega 3 trebuie sa mancam cat mai mult peste, de la somon la sardine, dar si tot felul de seminte, precum nucile sau migdalele. Omega 6 se gaseste in cereale integrale.

Continuarea pe Lyla.ro


loading...