6 lucruri pe care dermatologul ar vrea să ţi le spună

De multe ori, dermatologul îţi poate spune pe ocolite ceea ce are să-ţi transmită. Motivele pot varia în funcţie de personalitatea fiecărui doctor, însă tu ar trebui să ştii să citeşti printre rânduri. Iată aşadar, şase lucruri pe care dermatologul ar vrea să ţi le spună.

RomaniaTV.net
13 ian. 2017, 08:34
6 lucruri pe care dermatologul ar vrea să ţi le spună

Ce vrea sa-ti spuna: „S-ar putea sa stai prea mult timp in saloanele de manichiura si pedichiura”

Multe doamne ajung la dermatolog pentru a se plage de mancarimi ale pleoapelor, dand vina pe machiaj. Insa asa numita dermatita a pleoapelor poate fi cauzata de chimicalele din aer degajate de oja, acetona si alte produse prezente in saloanele de manichiura si pedichiura. In aceasta situatie ar trebui sa iei in calcul sa mergi mai rar in astfel de locuri sau sa gasesti unul cu o ventilatie mai buna.

Citeşte şi  Dermatolog: O aluniţă care apare după vârsta de 30 de ani este suspectă

Ce vrea sa-ti spuna: „Nu sunt aici sa te judec… decat daca apari bronzat/a”

„Face parte din job-ul meu sa-i fac pe oameni sa se simta bine; ceea ce inseamna ca daca scot in evidenta o greseala facuta de ei fara sa-si dea seama, fac exact contrariul. Singura exceptie de la regula este atunci cand un pacient a exagerat cu expunerea la soare ceea ce inseamna ca s-a pus singur in primejdia de a se confrunta cu un cancer de piele. In asemenea situatie voi scoate in evidenta ca expunerea la soare poate avea ca rezultat imbatranirea prematura a pielii, aparitia ridurilor si a unei pieli cu aspect urat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO