7 obiceiuri pozitive pe care oamenii fericiţi le cunosc. Adoptă-le şi tu în 2019!

Obiceiuri pozitive: Lucrurile par destul de simple. Esti fie fericit, fie nefericit si nu poti schimba nimic. Insa, nu este nimic mai neadevarat: poti sa-ti creezi singur fericirea. Nu este nevoie decat de putin efort si de adoptarea unor obiceiuri bune.

26 dec. 2018, 08:09
7 obiceiuri pozitive pe care oamenii fericiţi le cunosc. Adoptă-le şi tu în 2019!

Iata 7 obiceiuri pozitive pe care aproape toate persoanele fericite le-au adoptat:

1. Se inconjoara de oameni fericiti

Bucuria este contagioasa. Cercetatorii care au studiat „imprastierea fericirii” timp de peste 20 de ani au descoperit ca aceea care se inconjoara de oameni fericiti „au sanse mai mari sa fie ei insisi fericiti in viitor”. Inca un motiv sa stai departe de prietenii tristi si sa te apropii de cei fericiti

2. Zambesc

Chiar daca nu simti bucuria, gandeste-te la ceva frumos si zambeste. Ar trebuie sa te ajute. De asemenea, gandeste pozitiv. Daca in timp ce zambesti te gandesti la ceva rau nu va functiona.

3. Isi dezvolta abilitatea de recuperare

Psihologii spun ca abilitatea de recuperare este opusul depresiei si nu fericirea. Oamenii fericiti stiu cum sa-si revina din socul unor evenimente negative. Este genul de arma pe care o folosesc in anihilarea inerentelor neplaceri din viata de zi cu zi. Asa cum zice un proverb japonez: „Cazi de sapte ori, ridica-te de opt ori”.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.