Horoscop 2014: Zodiacul mayaş. Află ce daruri îţi rezervă destinul

HOROSCOP 2014. Zodiacul mayaş este unul dintre cele mai vechi create vreodată şi a fost realizat după observarea caracterului uman şi compararea acestuia cu diverse elemente din natură.
Romania TV
02 ian. 2014, 09:24
Horoscop 2014: Zodiacul mayaş. Află ce daruri îţi rezervă destinul

De aceea, zodiile acestui horoscop poarta nume de animale, iar oamenii care sunt nascuti sub aceste semne au trasaturi de caracter similare trasaturilor existentiale ale animalelor care ii reprezinta.

Citeşte şi HOROSCOP 2014: Ce îţi rezervă astrele la începutul anului

Horoscopul mayas nu a fost creat pentru a prevesti viitorul persoanelor, ci mai degraba pentru ca oamenii sa stie la ce sa se astepte unii de la ceilalti, in functie de trasaturile de caracter. Tocmai din aceste motive, zodiile acestui horoscop, in numar de 13, sunt reprezentate de unele dintre animalele considerate vitale in stravechea cultura maya.

Liliac/ Tzootz (22 iulie – 22 august)

Oamenii asociati acestui animal sunt considerati a fi foarte curiosi. Destinul lor este acela de a descoperi si de a trage concluzii in functie de dovezi. Asemena liliecilor, se vor avanta in intuneric cu curaj si de cele mai multe ori vor gasi o cale spre lumina. Sunt considerati a fi unii dintre cei mai intreprinzatori oameni, care nu se sfiesc sa se impotriveasca sortii.

Citeşte şi Horoscop 2014: Cum stai cu sănătatea anul acesta

Scorpion/ Dzec (23 august – 19 septembrie)

Persoanele asociate Scorpionilor vor avea un caracter foarte analitic. Vor avea tendinta sa observe absolut tot ceea ce se afla in jurul lor, insa nu din curiozitate, ci pentru a sti cand sa “atace”, pentru a obtine ceea ce isi doresc. Sunt considerati a fi cei care apeleaza de cele mai multe ori la filosofia proprie pentru a gasi solutii facile si rapide pentru iesirea din impas.

Caprioara/ Keh (20 septembrie – 17 octombrie)

Cei asociati acestui animal au atat puncte forte, cat si slabe. In ciuda faptului ca nu sunt foarte rezistenti din punct de vedere fizic, au un caracter de-a dreptul seducator. Seductia va fi arma principala a acestor oameni pentru a scapa de greutatile vietii. Cele mai multe persoane asociate cu acest animal sunt considerate oportuniste, insa nu sunt judecate pentru acest lucru. Au tendinta de a evita orice conflict si de a trata totul cu dezinvoltura.

Citeşte şi HOROSCOP 2014 – anul căutărilor. Află cheia succesului anului viitor

Bufnita/ Moan (18 octombrie – 14 noiembrie)

Oamenii asociati acestui animal sunt suspiciosi. Pe parcursul intregii vieti se vor feri de legaturi stranse cu alte persoane si vor incerca sa se departeze de familie. Aceasta natura a lor este dictata de instinct care le spune ca cel mai bine pentru ei este sa fie solitari. Din cauza acestui lucru, acesti oameni pot deveni pradator si vanatori de situatii care sa le confere bunastare. Sunt cei care pana la sfarsitul vietii vor reusi sa faca averi imense.

Citeşte şi HOROSCOP CHINEZESC 2014 pentru fiecare lună în parte. Ce vă aşteaptă în Anul Calului

Paun/ Kutz (15 noiembrie – 21 decembrie)

Oamenii asociati acestui animal au tendinta de a crede ca sunt buricul Pamantului. Se idolatrizeaza si nu le pasa de cei din jur. Persoana proprie primeaza, nu prea dau dovada de compasiune si fac tot posibilul pentru a-si mentine pozitia sociala dobandita. Sunt oameni pe care mandria si spiritul de admiratie personala in ghideaza in tot ceea ce fac si doresc mereu ca ei sa fie in centrul atentiei.

Continuarea pe Lyla.ro

Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
Bzi.ro
Cătălin Botezatu iubește din nou! „Nu îmi plac femeile îngălate!”
Fanatik.ro
Alex, tânărul care reinventează piața brânzei în România. Produce un tip căutat peste hotare, în ferma sa de vaci Bălțată Românească
Capital.ro
Interzis pentru românii care nu locuiesc la adresa din buletin! Legea este categorică
Playtech.ro
Imagini INTERZISE cu Simona Halep! Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt indecente
DailyBusiness
Părinții trebuie să știe! Ce s-ar putea întâmpla cu alocațiile copiilor
Adevarul
Prețurile de pe litoralul românesc au luat-o razna. Cât au ajuns să coste produsele obișnuite din supermarket
Spynews
Cum arată Erika Isac nemachiată. Artista s-a afișat complet naturală. Cântăreața și-a uimit fanii: „Ce față de inocentă...” / FOTO
Spynews
Ce s-a întâmplat la parastasul de 40 de zile al lui Mădălin, băiatul mort din Olt. Imagini sfâșietoare de la mormântul său: ”Ne-ai distrus” / VIDEO
Evz.ro
Prânzul, tot mai scump pentru angajații români. Câți bani cheltuiesc lunar
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
wowbiz.ro
Mama Geta a scăpat porumbelul: „Iancu e trup și suflet pentru o femeie. Pentru Culiță nu bag nici acum mâna în foc”
Cancan.ro
Mama Geta nu o suportă pe Daniela Iliescu? De necrezut ce a putut să spună despre nora ei
Playsport.ro
Mădălina Ghenea a arătat TOT de data asta! Imaginile interzise pe care le-a făcut publice au făcut internetul să "ardă"
kanald.ro
Se schimbă vârsta de pensionare din această toamnă: Valoarea punctului de pensie se va majora cu 13,8%
Capital.ro
Se dau 750 DE LEI, timp de trei ani. Banii au început deja să intre în CONTUL BANCAR
StirileBZI
Ideea care i-a adus mulți bani lui Ioan, un producător local din Arad: Autoservire pe tarla!
Prosport.ro
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii cu imaginile provocatoare cu ea!
stirilekanald.ro
Creatura cu aspect înfricoșător găsită pe o plajă. Ce au descoperit oamenii de știință care au analizat "monstrul marin"
substantial.ro
Daniel Bană, de la naveta zilnică pentru fotbal la goluri pentru Universitatea Craiova: povestea inspirațională a noii speranțe a fotbalului oltenesc
MediaFlux
CÂND vin PENSIILE în luna IUNIE. Se DAU mai MULȚI BANI
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'