Eroul din Segarcea care a scos un copil din fântănă trăieşte într-o SĂRĂCIE LUCIE

Cristi Becheanu a impresionaat o ţară întreagă când, în aprilie 2013, a coborât în puţul unei fântăni cu diametrul de doar 30 de centimetri pentru a scoate un copil de doi ani. După fapta sa, băiatul a fost recompensat cu un telefon, o tabletă, o laptop şi chiar o tabără la mare, însă toate bucuriile s-au terminat, iar eroul din Segarcea trăieşte într-o sărăcie lucie, informează România TV.

RomaniaTV.net
16 feb. 2014, 06:33
Eroul din Segarcea care a scos un copil din fântănă trăieşte într-o SĂRĂCIE LUCIE

În momentul de faţă, Cristi trăieşte cu fratele său, tatăl şi bunicul din pensia bunicului de doar 400 de lei.

În ciuda neajunsurilor, băiatul nu a încetat să spere că într-o zi va avea o viaţă mai bună. Mai mult, eroul din Segarcea îşi doreşte să devină pompier şi să salveze în continuare vieţi.

În aprilie 2013, băieţelul de doar 3 ani a fost scos cu ajutorul unui adolescent. Pompierii i-au pus o lanternă pe frunte şi l-au coborât în puţ, Cristi Becheanu fiind singurul care putea intra în puţul strâmt şi adânc.

Când a devenit evident că pompierii nu pot coborî după băieţel, a fost adus un excavator care a dat la o parte pământul din jurul fântânii astfel încât au fost scoase mai multe tuburi ale puţului, fiind redusă din adâncimea fântânii. Înainte de asta, Cristi a mărturisit că are şi emoţii şi că îi este puţin frică, dar a respectat întrutotul instrucţiunile primite.

A fost bine. Am intrat acolo şi am zis să îmi dea mânuţele şi mi-a dat mânuţele şi l-am scos. Nu mi-a fost teamă„, a spus atunci curajosul tânăr pentru România TV.