OANA ZĂVORANU, apariţie spectaculoasă într-un club din Capitală VIDEO

Oana Zăvoranu a apărut pe scena unui club din Capitală într-o ţinută sumară, reuşind să facă un show de zile mari spre deliciul bărbaţilor prezenţi.

15 iun. 2014, 05:40
OANA ZĂVORANU, apariţie spectaculoasă într-un club din Capitală VIDEO

Vedeta se pregăteşte să-şi sărbatorească ziua de naştere şi a marcat momentul în stilul caracteristic- a defilat lasciv în faţa sutelor de admiratori şi a dezvăluit că şi-ar dori cadou de ziua ei un iubit cu bani. Oana Zăvoranu a făcut deliciul admiratorilor pe scena unui club din capitală. Vedeta a defilat lasciv şi s-a dezlănţuit ca o adolescentă, potrivit România TV.

Citeşte şi Oanei Zăvoranu, ameninţări prin SMS. Iată MESAJELE trimise doctorului Marek

Starea mea sufletească e foarte bună, vă jur. Mă simt extrem de bine, iubită, împlinită, fac ceea ce-mi place„, a spus Zăvoranu, deşi a recunoscut că îi lipseşte un iubit cu bani.

Oana este extrem de pretenţioasă în materie de bărbaţi, aşa că i-a creionat deja portretul iubitului perfect.

Să fie brunet, să aibă dinţii foarte albi, să fie parfumat, să aibă bani, că m-am săturat de sărăntoci„, a explicat vedeta.

Citeşte şi UNDE DAI şi UNDE CRAPĂ. Medicul Marek Vâlcu o dă în judecată pe Marioara Zăvoranu şi vrea 100.000 de euro

Vedeta are proiecte şi pe plan profesional, doreşte să înceapă filmările la propriul său film. Până la începerea filmărilor, Oana profită din plin de ziua ei de naştere, pe care şi-o va sărbători alături de cei dragi.