Sucuri din legume care te scapă de burtă. Află cum obţii o talie de viespe fără efort

Vrei sa scapi de burta in doar cateva zile? Uita de dietele drastice si bea cat mai multe sucuri din legume. Acestea sunt mai sanatoase decat cele din fructe, deoarece contin mult mai putin zahar. 

RomaniaTV.net
21 iun. 2014, 08:34
Sucuri din legume care te scapă de burtă. Află cum obţii o talie de viespe fără efort

Iata cateva sucuri din legume care te vor ajuta sa scapi de grasimea de abdomen fara niciun efort, daca le bei inainte masa: 


1. Sucul de broccoli

Broccoli contine foarte multe vitamine si este bogat in antiohidanti care ajuta la arderea depozitelor de grasime. In plus, aceste legume contin foarte putine calorii si ajuta la incetinirea procesului de digestie, mentinand astfel senzatia de satietate mai mult timp.

2. Sucul de ridichi

Ridichile sunt o sursa bogata de fier si magneziu, care ajuta la arderea grasimilor nesanatoase din corp. Pe langa sucurile din ridichi, pe care trebuie sa le consumi zilnic, poti consuma aceste legume si in salate sau alte manacaruri.

3. Sucul de morcovi

Aceste legume sunt cele mai bogate in caroten, element care stimuleaza eliminarea toxinelor din organism care formeaza grasimile. Astfel, daca consumi zilnic suc de morcovi vei obtine, in doar cateva saptamani, o talie de viespe. In plus, morcovii iti vor face si pielea mai frumoasa si te vor ajuta sa obtii un bronz perfect si durabil.

CITEŞTE MAI MULT PE ELE.RO