Laura Cosoi, DECLARAŢII INCENDIARE despre Smiley, chiar ÎNAINTE de NUNTĂ

Laura Cosoi are mai puţin de două săptămâni până va deveni soţie cu acte în regulă, dar asta nu o împiedică să vorbească despre fostul ei iubit.

RomaniaTV.net
29 iul. 2015, 09:47
Laura Cosoi, DECLARAŢII INCENDIARE despre Smiley, chiar ÎNAINTE de NUNTĂ

Potrivit unei declaraţii recente ale Laurei Cosoi pentru ziarulring.ro, vedeta a declarat că s-ar putea ca la nunta sa să ajungă şi fostul ei iubit, Smiley, cu care a rămas într-o relaţie de strânsă amiciţie.

Mai mult decât atât, tot în aceeaşi declaraţie Laura Cosoi a şi confirmat zvonurile apărute despre nunta sa, care e va celebra în două locaţii.

Laura Cosoi, dezvăluiri neaşteptate despre despărţirea de Smiley

„Am rămas în relații bune cu Smiley, atât vă pot spune. Toți cei care se bucură pentru mine și Cosmin sunt bineveniți la nuntă.

Am găsit persoana potrivită și sunt pregătită să mă mărit. Slujba religioasă va fi la romano-catolici, la Iași, la biserica la care am fost botezată. Va mai fi o slujbă și la Târgu Mureș, de mulțumire.

Nașii noștri vor fi prieteni de familie care nu sunt persoane publice și care vor să rămână așa. Petrecerea va fi în două locuri diferite… La Iași, în curtea Conacului Polizu, și la Târgu Mureș, într-un loc… secret”, a declarat Laura Cosoi.

Citeşte şi  Laura Cosoi se pregăteşte de NUNTĂ! Iată CÂTEVA dintre DETALIILE celei mai AŞTEPTATE nunţi din 2015