Femeia UCISĂ de soţul sinucigaş în Vaslui, condusă pe ULTIMUL DRUM. VIDEO

Femeia din Vaslui ucisă de soţ a fost înmormântată duminică. Tot satul a condus-o pe ultimul drum şi a fost alături de fiul ei, care, în doar câteva zile, şi-a pierdut ambii părinţi. Sora băiatului, înjunghiată şi ea de tată, este în spital şi nici măcar nu a aflat că a rămas orfană.

04 oct. 2015, 15:59
Femeia UCISĂ de soţul sinucigaş în Vaslui, condusă pe ULTIMUL DRUM. VIDEO

Tot satul Poieneşti a îmbrăcat haine de doliu şi a venit să o conducă pe ultimul drum pe Cerasela Fîntânaru. Au fost sute de oameni care au plâns alături de fiul femeii, de 22 de ani, care şi-a pierdut ambii părinţi la câteva zile distanţă.

CITEŞTE ŞI: Vasluianul care şi-a UCIS soţia, găsit SPÂNZURAT. Mesaj CUTREMURĂTOR înainte de a se sinucide

Femeia a fost atacată cu o baionetă de soţul care a vrut astfel să se răzbune pentru că ea ar fi avut o altă relaţie. A ucis-o şi a aruncat-o într-un şanţ. A înjunghiat-o şi pe fiica lor care a încercat să-şi apere mama, apoi a abandonat-o în portbagajul maşinii.

Fata a supravieţuit ca prin minune, iar acum este spital. Nu ştie însă că şi-a pierdut mama, dar şi tatăl care a fost găsit spânzurat în pădure.

Localnicii auziseră de certurile dintre ei şi se aşteptau ca ceva rău să se întâmple.

CITEŞTE ŞI: Sute de oameni la ÎNMORMÂNTAREA celor 4 TINERI din Vrancea, morţi în accident. VIDEO

Băiatul de 22 de ani al celor doi soţi morţi se pregăteşte acum să-şi înmormânteze şi tatăl care a provocat toată această tragedie.