Veste DUREROASĂ despre Dorinel Munteanu. „Este GRAV BOLNAV!”

Dorinel Munteanu trece printr-o perioadă extrem de grea. Scandalul divorţului de soţia sa, Simona, ţine primele pagini ale ziarelor, iar necazurile par să îl afecteze destul de grav.

25 ian. 2016, 15:19
Veste DUREROASĂ despre Dorinel Munteanu. „Este GRAV BOLNAV!”

Dorinel Munteanu se confruntă cu probleme de sănătate în urma divorţului pe care l-a intentat în vară, a dezvăluit duhovnicul şi omul de încredere al fostului fotbalist.

CITEŞTE ŞI Dorinel Munteanu îşi împarte AVEREA cu soţia la TRIBUNAL

„Lui nu îi place să apară în presă cu astfel de lucruri. Mereu a fost un familist, un om discret, un profesionist. În urma divorţului a început să se simtă foarte rău, are probleme grave cu tensiunea. Stresul îl afectează foarte tare”, a mărturisit părintele Crişan, pentru SpyNews.

CITEŞTE ŞI Dorinel Munteanu, condamnat la 8 LUNI de ÎNCHISOARE

Părintele Crişan a mai dezvăluit şi motivul pentru care Dorinel a înaintat divorţ: „Totul a pornit de la gelozia Simonei, soţiei lui. Gelozia ei a fost, însă alimentată de cineva din exterior. Un bărbat, un presupus prieten de familie care şi-a băgat coada între ei şi a reuşit să îşi ducă planul la final. Să se ajungă la divorţ. Eu nu zic că Dorinel ar fi uşă de biserică, însă este cu siguranţă un familist convins”.