Adevăr sau teoria conspiraţiei: Hillary Clinton nu a avut pneumonie. Candidata democrată la Casa Albă ar fi fost OTRĂVITĂ

După leşinul candidatei democrate la Casa Albă, Hillary Clinton, au apărut imediat zvonuri tot mai alarmante legate de momentul în care fosta Primă Doamnă a Americii a leşinat, în timpul comemorării victimelor atentatelor din 11 Septembrie 2001.

14 sept. 2016, 15:04
Adevăr sau teoria conspiraţiei: Hillary Clinton nu a avut pneumonie. Candidata democrată la Casa Albă ar fi fost OTRĂVITĂ

Duminică,Hillary Clinton a leşinat. Ulterior s-a aflat că leşinul s-a produs, de fapt, din cauza unei pneumonii de care suferea candadidata democrată la fotoliul de la Casa Albă. Ulterior, şi-a revenit şi a luat o pauză de campanie de câteva zile pentru a urma un tratament corespunzător, deoarece aceasta este o bioală virală.

Celebrul medic american Bennet Omalu a lansat însă o altă teorie despre leşinul doamnei Clinton, afirmând că ea ar fi fost victima unei otrăviri. „Nu am încredere nici în Trump, nici în Putin”, a scris Omalu pe Twitter, imediat după episodul leşinului. Omalu a mai precizat că „atentatul” ar fi fost organizat chiar de Vladimir Putin, scrie The Sun, citată de presa belgiană.”Cu cei doi, orice este posibil”, a mai spus Omalu.

Faimosul neuropatolog care este apoape convins că doamnei Clinton i s-a pus gând rău din partea adversarilor ei politici, a transmis un mesaj şi echipei de campanie a candidatei: „Sfătuiesc echipa de campanie a lui Clinton să facă o analiză de sânge toxicologică. Este posibil ca ea (Hillary Clinton, n.r.) să fi fost otrăvită”.

Citeşte şi Alegeri în SUA: Hillary Clinton îşi reia campania electorală

Comentariile lui postate pe Twitter şi publicate şi pe The Sun au stârnit reacţii. „Este un medic care nu a consultat-o pe Hillary sau poate fi oricine din anturajul ei. Este o speculaţie idioată”, a scris utilizatorul de Twitter @cranstonl1972.

Preşedintele rus Vladimir Putin afost deja acuzat că ar fi pus la cale şi ar fi executat otrăvirea lui Alexander Litvinenko, unul din opozanţii liderului de la Kremlin, care se afla în Marea Britanie, la Londra, în 2006, unde s-a întâlnit cu nişte agenţi trimişi de Putin, iar ulterior s-a îmbolnăvit subit şi a aflat că fusese otrăvit cu Poloniu. Refugiat în Marea Britanie, Litvinenko încerca să descopere legăturile lui Putin cu crima organizată.