Mihai Costea riscă puşcăria din cauza Danielei Crudu

Gigi Becali nu l-a avertizat degeaba pe Mihai Costea că relaţia cu Daniela Crudu nu-i va aduce nimic bun. Acum atacantul Stelei este la un pas de a ajunge în puşcărie din cauza comportamentului violent pe care îl are cu bruneta. Un alt fotbalist stelist, Gabi Matei, a luat şi el "exemplul" lui "Nilă" şi i-a aplicat un tratament "extrem" fostei colege de platou a "Cruduţei", Mădălina Pamfile.

RomaniaTV.net
11 iul. 2012, 10:29
Mihai Costea riscă puşcăria din cauza Danielei Crudu

Dragostea cu năbădăi dintre Mihai Costea şi Daniela Crudu nu mai e un secret pentru nimeni. Chiar şi Gigi Becali părea resemnat cu ideea că nu poate face nimic pentru a-i despărţi pe cei doi, însă când a aflat că „Nilă” sare de multe ori calul şi este violent cu „Cruduţa”, patronul Stelei a luat foc. „Eu n-am ştiut de lucrurile astea, abia am aflat. Ăsta e comportament de animal, de vagabond. Trebuie imediat arestat. Mie îmi pare rău de Cruduţa. Trebuie luată de mână şi dusă la procuror să spună tot. Ei, dar când bea o sticlă de whiskey pe seară, probabil îi place şi violenţa„, a spus Gigi Becali, la „Un show păcătos”.

Gigi Becali şi-a ieşit din pepeni când a aflat că Daniela Crudu a fost arsă cu ţigara pe faţă de Mihai Costea şi că Mădălina Pamfile, care a avut o idilă cu un alt stelist, Gabi Matei, a fost tăiată cu cuţitul pe mână de acesta. Informaţiile au fost confirmate de realizatorul emisiunii, Dan Capatos. „Am vrut să ne ducem la poliţie să vă scăpăm de monştri care vă ard cu ţigările pe faţă. Cruduţa fost arsă cu ţigara pe faţă şi Mădălina are trei tăieturi de cuţit pe mână de la Gabi Matei”, a spus Capatos, în debutul emisiunii de marţi seară, adăugând că nu o dată cele două s-au învoit de la emisiune pentru că erau lovite.

Daniela Crudu şi-a apărat totuşi relaţia cu Costea cel mic. „El m-a ajutat foarte mult şi m-a învpţat foartem multe. Mi-e mai bine aşa şi şi-l iubesc. De ce trebuie toată lumea să dea în noi? Nu interesează pe nimeni ce facem noi”, a spus Daniela Crudu.