Fabulos! Cum să cureţi usturoiul rapid, fără să îl atingi! Milioane de oameni au rămas mască VIDEO

Asta e cea mai tare metodă de curățat usturoiul din câte ai văzut vreodată. Imaginile au fost vizionate de milioane de oameni şi au devenit în scurt timp virale. Iată cum scapi de miros şi bătăi de cap.

RomaniaTV.net
26 iun. 2019, 08:43
Fabulos! Cum să cureţi usturoiul rapid, fără să îl atingi! Milioane de oameni au rămas mască VIDEO

Tehnica este pe cât de simplă pe atât de eficientă pentru că se vede clar cum reușește să curețe fiecare bucățică în parte, fără greș. Din primele informații se pare că cea care a făcut clipul este un bucătar coreean și în bucătăria lor tradițională se gătește foarte mult cu usturoi, de aici și îndemânarea în a-l curăţa.

Toată tehnică este să șții să tii mănunchiul de usturoi în mâna și cu vârful unui cuțit să înfigi exact în cățelul pe care vrei să-l scoți și să-l miști în laterală dintr-o singură mișcare, ceea ce face să rămână coajă în mănunchiul de usturoi în timp ce usturoiul este scos fără probleme și fără coajă direct. Metodă este atât de eficientă încât în tot filmulețul nu ratează nici măcar o dată.

Așa cum era de așteptat filmulețul a devenit instant viral și toată lumea l-a distribuit pentru că era întradevăr ceva „revoluționar”. A strâns câteva zeci de milioane de vizualizări în doar câteva zile iar comentariile au fost cel puțin la fel de surprinzătoare că și imaginile.