Traian Băsescu nu exclude o nouă candidatură la Primăria Capitalei: Bucureştiul a rămas ca pe vremea mea

Traian Băasescu este de părere că doar un candidat comun al opoziției o poate învinge pe Gabriela Firea la alegerile pentru primăria Capitalei. De asemenea, fostul preşedinte a anunţat că PMP îl va susține pe Nicușor Dan la alegerile locale din Bucureşti, dar nu a exclus şi varianta de a candida chiar el la Primăria Capitalei, spunând că a învățat să nu mai facă afirmații radicale și că, dacă tot se discută în ipoteze, să fie luată în calcul și ipoteza candidaturii sale.

RomaniaTV.net
11 feb. 2020, 08:26
Traian Băsescu nu exclude o nouă candidatură la Primăria Capitalei: Bucureştiul a rămas ca pe vremea mea

„Eu oricând voi recomanda PMP să îl susțină pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei pentru că se ocupă de ea de cel puțin 10-12 ani”, a declarat Traian Băsescu la Realitatea Plus.

Fostul preşedinte al României este de părere că doar un candidat unic din partea Opoziţiei ar avea şanse la aceste alegeri şi susţine că USR ar trebui să-l „utilizeze la maxim” pe Nicuşor Dan.

Citeşte şi: Traian Băsescu îi atacă pe Iohannis şi Orban! „Ludovic Orban pierde tot, poate şi partidul”

„N-aș vrea să cred că sunt atât de lipsiți de responsabilitate încât să sacrifice ideea de candidat unic la Primăria București. Mi-e greu să înțeleg de ce USR nu îl utilizează la maxim pe Nicușor Dan. Eu cred că partidele de dreapta se vor trezi constatând că visul de a avea două tururi s-a spulberat”, a mai spus europarlamentarul PMP.

De asemenea, Traian Băsescu nu exclude o nouă candidatură la Primăria Capitalei.

„M-am obișnuit în politică să nu mai fiu radical, să nu mai spun „niciodată cu ăsta”. Dacă tot ne lansăm în ipoteze, luați-o și pe asta. Dacă aș lua Bucureștiul, din păcate a rămas la nivelul proiectelor pe care le-am terminat eu. De când s-a contorizat Bucureștiul am știut că RADET va intra în faliment. Dacă nu va exista candidat comun, sigur că și PMP va avea un candidat. Dar în general, ne gândim la alianță, partidul e prea mic”.

Citeşte şi: Pericol pentru bugetul familiilor din Bucureşti! Gabriela Firea: „Se va ajunge la triplarea facturilor la întreţinere”