DOCUMENTUL prin care Gigi Becali a fost notificat de o bancă pentru a-i închide conturile

Gigi Becali a primit o notificare de la una dintre băncile cu care lucrează, pe care a prezentat-o în exclusivitate la România TV.

RomaniaTV.net
20 feb. 2020, 11:10

Reiffeisen Bank, una dintre băncile unde Gigi Becali are un cont pe care l-ar fi folosit pentru a muta banii obţinuţi ca despăgubire pentru un teren în Voluntari, i-a trimis omului de afacero o notificare (vezii foto) prin care îl anunţă pe omul de afaceri că relaţia contractuală va înceta şi contul respectiv va fi închis în data de 21 aprilia a acestui an.

„M-au chemat la bancă și mi-au zis «domnule Becali, relația noastră trebuie să se oprească». În 60 de zile trebuie să-mi mut banii. De ce? Mi-au zis că așa e politica băncii. Procurorul de la DNA cere să afle despre toate tranzacțiile mele și banca nu vrea să se confrunte cu așa ceva. I-am zis oficialului băncii: «Și cum facem? Scot toți banii de la Reiffeisen și îl întreb pe procuror unde să-i duc ca să nu fie spălare de bani?». Îl știu pe procuror, e un copil din sectorul 4. Tu, un copil care n-ai făcut nimic în țara asta, nu îl vrei tu pe Becali în România!”, a tunat Becali la România TV.

Citeşte şi: Gigi Becali a spălat banii obţinuţi ilegal prin FCSB. Documentul care aruncă în aer fotbalul românesc