Copiii Andreei Esca, infectaţi cu coronavirus? Alexia şi Aris, testaţi din nou pentru COVID

Andreea Esca a decis să-şi testeze, din nou, copiii de coronavirus. Prezentatoarea tv a fost surprinsă la o clinică particulară din Capitală împreună cu Alexia şi Aris Eram. Acolo, cei doi copii al vedetei şi-au făcut o serie de analize, printre care şi testul pentru covid. 
Romania TV
19 aug. 2020, 07:24
Copiii Andreei Esca, infectaţi cu coronavirus? Alexia şi Aris, testaţi din nou pentru COVID

Andreea Esca şi-a programat copiii, marți dimineața, pentru o serie de analize la o clinică privată din Capitală. Între acestea, Alexia și Aris au fost testați și pentru COVID-19. După mai bine de două ore, cei doi au părăsit clinica, potrivit cancan.ro.  Aceştia urmează să afle rezultatele în curând. 

În urmă cu o lună, Aris, băiatul de 16 ani al Andreei Esca a fost confirmat cu coronavirus. Din fericire, acesta însă s-a pus repede pe picioare. 

„Am fost bolnavă de Covid-19, şi soţul meu şi unul dintre copii. Acum suntem bine, avem un test negativ”, a declarat Andreea Esca într-un interviu pentru Ştirile Pro TV.

Iată ce spunea prezentatoarea Ştirilor Pro TV după ce a fost diagnosticată cu Covid-19.

„Primul care s-a îmbolnăvit în familia noastră a fost soţul meu, care a avut febră foarte mare. Era aproape a treia zi când făcea febră foarte mare. Ne-am impacientat, am chemat salvarea şi ne-am făcut testul. El a ieşit pozitiv. Eu, negativ. A fost dus la spital. Eu am rămas în izolare 12 zile. I-am făcut testul şi lui Aris, fiul meu, care locuieşte cu noi. A ieşit pozitiv. Şi-a făcut şi Alexia testul şi a ieşit negativ”, a povestit Esca.

Citeşte şi Andreea Esca a dezvăluit TRATAMENTUL-MINUNE care i-a salvat soţul de la TERAPIE INTENSIVĂ

Ea a mai spus că „simptomele au apărut după cinci zile. Mi s-a părut ciudat că mi-a ieşit testul negativ la început”.

„Mi-am dat seama că-mi pierdusem tot gustul, puteam să mânânc orice, n-am simţit gustul usturoiului. Mi-am făcut testul mai devreme decât cele 7 zile recomandate. Aveam o amigdalită, dar nu m-am speriat foarte tare întrucât fac destul de des. Nu m-a dus gândul către Covid”, a declarat ea.

Boala şi spitalizarea

„Am fost internaţi la Spitalul „Victor Babeş” de la început. În cazul soţului, lucrurile s-au întâmplat mult mai grav. A fost o mare supriză. Aşa cum se gândesc tot mai mulţi, această boală e făcută de cei cu alte boli. Alex, care are 50 de ani, fără nicio boală cronică, care face sport, a făcut cea mai gravă formă dintre noi trei”, a explicat Andreea Esca.

Un moment dificil pentru prezentatoarea TV, a fost internarea la Terapie intensivă a soţului ei, Alex Eram.

„Când mi-a spus Aris că pe tata l-au dus la terapie intensivă, nu înţelegeam cum a putut ca organismul unui om atât de puternic să cedeze. Plămânii lui au cedat într-un timp extrem de scurt. A avut nevoie de ventilaţie mecanică. Cât a putut să mai vorbească mi-a spus: „Nu mai pot!”. Din păcate, situaţia se agrava şi la un moment dat, mi-a scris un mesaj: „Nu ştiu ce să fac, mi se propune să fac transfuzie de plasmă”. S-a întâmplat acest lucru şi am făcut foarte bine pentru că a început să se îmbunătăţească considerabil starea de sănătate”, a povestit Esca.

Citeşte şi Andreea Esca, prima apariţie la pupitrul ştirilor Pro TV, după ce a recunoscut că a fost infectată cu Covid-19: „Acasă”

Spynews
Reacția exclusivă a Cristinei Pucean despre imaginile virale pe internet în care apare în tandrețuri cu altcineva decât Bogdan de la Ploiești. Ce spune dansatoarea
Bzi.ro
Veste proastă pentru fanii „Las Fierbinți“! Un mare actor își ia adio de la serial!
Fanatik.ro
Gigantul german care intră pe piața din România. A preluat o fabrică cu sute de angajați
Capital.ro
Noua lege de la 1 iulie. Este schimbarea pe care o așteptau milioane de români
Playtech.ro
Imagini indecente cu Simona Halep. Așa arăta înainte să-și micșoreze sânii, pozele sunt incendiare
DailyBusiness
Acești români vor primi 5.000 de euro! Ce trebuie să facă pentru acești bani GRATIS
Adevarul
Ucraina a distrus ultima navă purtătoare de rachete staționată în Crimeea
Spynews
Cum arată Erika Isac nemachiată. Artista s-a afișat complet naturală. Cântăreața și-a uimit fanii: „Ce față de inocentă...” / FOTO
Spynews
Ce s-a întâmplat la parastasul de 40 de zile al lui Mădălin, băiatul mort din Olt. Imagini sfâșietoare de la mormântul său: ”Ne-ai distrus” / VIDEO
Evz.ro
Fenomene extreme în România. O zi cu probleme anunțate de meteorologi
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
Cum trăiește, de fapt, acum, Alexandru Tudor. A ales viața monahală, deși nu se poate călugări! Transformarea fizică e incredibilă și e imposibil de recunoscut, la 52 de ani
wowbiz.ro
Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție
Cancan.ro
BREAKING | Bogdan de la Ploiești, fotografiat la locul unui accident grav din Capitală
Playsport.ro
Cazacu, dezvăluiri bombă despre Ramona Olaru. A spus, în sfârșit, ce nu mai zisese niciodată
kanald.ro
Urmărire cu final neașteptat! Un afacerist a intrat cu un Lamborghini într-un stâlp în timp ce urmărea un motociclist care îi furase ceasul în valoare de 40.000 de euro. Ce s-a întâmplat cu hoțul
Capital.ro
Ungurii devin stăpâni în Europa. Susținerea este totală pentru Viktor Orban
StirileBZI
Avertismentul economistului Ionuț Dumitru: „Ne întindem mai mult decât ne este plapuma la împrumuturi!”
Prosport.ro
FOTO. Bomba sexy care s-a iubit cu fiul lui Cristi Borcea continuă să facă ravagii cu imaginile provocatoare cu ea!
stirilekanald.ro
Cât a ajuns să coste roșiile românești în piețe! Românii, în pragul disperării
substantial.ro
Daniel Bană, de la naveta zilnică pentru fotbal la goluri pentru Universitatea Craiova: povestea inspirațională a noii speranțe a fotbalului oltenesc
MediaFlux
Cresc SALARIILE. Angajații care vor primi mai mult cu 10%
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'