Bill Gates, acuzat de încă patru angajaţi Microsoft. Era un fustangiu, „agresor de birou”, care ţipa şi îşi înjura subordonaţii

Patru angajați ai Microsoft îl acuză pe fondatorul Bill Gates că în timpul când era CEO era un "agresor de birou" al cărui slogan era "aceea este cea mai proastă idee pe care am auzit-o vreodată” și nu urmărea decât să aibă relații sexuale cu angajate și jurnaliste.
Daniel Spătaru
30 iun. 2021, 11:50
Bill Gates, acuzat de încă patru angajaţi Microsoft. Era un fustangiu,

Reputația lui Bill Gates ca „hărţuitor” a început la scurtă vreme după ce a lansat gigantul tehnologic Microsoft, împreună cu prietenul din copilărie Paul Allen, în 1975, după cum scrie Insider, în ediţia sa de marți. Un purtător de cuvânt al miliardarului a negat că acesta şi-ar fi „maltratat” angajații.

Un fost director executiv al lui Microsoft a declarat sub condiția anonimatului că „a avea o întâlnire cu Bill era doar o oportunitate de a se ţipa la tine, așa că am încercat să evit asta”. Alte surse care au vorbit cu Insider au spus că sloganul acestuia era „That’s the stupidest f**king idea I’ve ever heard (Aceasta este cea mai stupidă idee care am auzit-o vreodată)” și au adăugat că era recunoscut pentru faptul că îşi înjura angajații.

Totuşi, unii angajaţi Microsoft îl apără pe Gates spunând că „țipa la fel la toți”, recunoscând totuşi că  stilul său de conducere i-ar putea intimida pe unii angajați.

Citeşte şi Bill Gates cultivă cartofi pentru restaurantele McDonald’s. Plantaţiile uriaşe pot fi văzute din spaţiu

„Nu știe cum să glumească cu adevărat sau cum să se conecteze cu oamenii”, a declarat un al fost directort executiv, care a descris întâlnirile faţă în faţă cu Gates ca fiind incomode. „Este doar o ființă umană incomodă în ceea ce privește interacțiunile sociale„, a afirmat acesta. Maria Klawe, fost membru al consiliului Microsoft, din 2009 până în 2015, a spus „o persoană ca Bill Gates crede că regulile de comportament obișnuite nu i se aplică” și l-a acuzat că nu este receptiv la sugestiile privind îmbunătățirea diversității. Klawe a mai spus că Gates se comporta ca și cum ar fi „cea mai inteligentă persoană din cameră” și că diversitatea nu era ceva despre care miliardarul „era interesat să audă”. Ea a spus că atunci când femeile din conducere ar sugera inițiative privind diversitatea, Gates răspundea tăios: „Încercați să distrugeți compania?”.

În total, patru angajaţi Microsoft l-au acuzat pe Bill Gates de comportament agresiv la birou, potrivit materialului apărut în Insider, preluat de Daily Mail.

Relațiile și întâlnirile lui Gates cu angajații au fost mult timp un subiect de discuție după divorţul miliardarului de soţia sa, Melinda. Melinda Gates era ea însăși angajată la Microsoft, ca manager de proiect, în 1987, când miliardarul i-a cerut să iasă cu el, la câteva luni după ce a flirtat cu ea la un dineu.

Citeşte şi Bill Gates schimbă din temelii şi piaţa energetică. Construieşte un reactor nuclear revoluţionar, cu stocare a energiei pe bază de sare topită

Spynews
Mama Mădălinei Cojocari, fetița dispărută în Carolina de Nord, și-a recunoscut faptele! Femeia a pledat vinovată. Bunica ei a trecut la acuzații dure
Bzi.ro
Carmen Harra a spus adevărul despre împăcarea dintre Anamaria Prodan și Laurenţiu Reghecampf! „Amândoi s-au blocat!”
Fanatik.ro
Țara bogată care oferă burse pentru studenții români. Se poate aplica online: “Credem foarte mult în sistemul educațional românesc”
Capital.ro
Devine ilegal PESTE TOT în România. Legea a fost deja adoptată: Vrem să spunem STOP
Playtech.ro
Ruby, ţinută de INFARCT la TV! S-a văzut tot, dar nu i-a păsat. Telespectatorii s-au lipit de televizoare
DailyBusiness
Legea care ar putea influența veniturile românilor, la un pas să fie votată în Parlament
Adevarul
Biserică din secolul al XIX-lea, pusă la pământ. Ambulanța pentru Monumente a ajuns prea târziu VIDEO
Spynews
Tzancă Uraganu, înțepătură la adresa lui Bogdan de la Ploiești? „Pentru cele mai frumoase foste...”. Cum îi face manelistul „reclamă” colegului de breaslă
Spynews
Unde are loc priveghiul Ionelei și al lui George, doi dintre tinerii morți în accidentul din Vaslui! Decizia neașteptată pe care a luat-o familia: ”Au fost aduși...”
Evz.ro
Schimbări uriașe pentru milioane de români. Se modifică totul la pensie
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”
Cancan.ro
Crimă de Sfinții Constantin și Elena! Și-a găsit părinții morți în casă 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un asemenea preț
Capital.ro
Se dau 500 DE LEI OBLIGATORIU în România. Marcel Ciolacu: E directivă europeană
StirileBZI
Se anunță tarife mai mici vara aceasta la biletele de avion! Despre ce destinații este vorba
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Monumentul arhitectural al Bucureștiului: Palatul CEC, clădirea care a supraviețuit cutremurului din 1977 și bombardamentelor Al Doilea Război Mondial
MediaFlux
Guvernul „arde” bătrânii la buzunare. Cine sunt seniorii care nu primesc nimic în plus la pensie
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'