Fulgy, primele declaraţii după ce şi-ar fi ameninţat sora vitregă cu moartea: „Am niște probleme în momentul de față”

Fulgy a făcut primele declaraţii după ce şi-ar fi ameninţat sora vitregă cu moartea. Ramona de la Clejani a mărturisit că se teme pentru viața ei și a fetițelor sale din cauza amenințărilor pe care le-a tot primit din partea tânărului.

06 iul. 2021, 09:50
Fulgy, primele declaraţii după ce şi-ar fi ameninţat sora vitregă cu moartea: „Am niște probleme în momentul de față”
Fulgy, primele declaraţii după ce şi-ar fi ameninţat sora vitregă

Fulgy

, primele declaraţii după ce şi-ar fi ameninţat sora vitregă cu moartea. Fiul Clejanilor a intrat în direct la Acces Direct şi a izbucnit în lacrimi, spunând că are de gând să le aplice rele tratamente tuturor celor care mai strică imaginea familiei sale.

Citeşte şi: Noi imagini șocante cu Fulgy și scandalul pe care l-a declanșat în familie. Viorica de la Clejani își pierde cumpătul și îl rănește până îi dă sângele. „Uitați ce-mi face mama mea” VIDEO

Fulgy, primele declaraţii după ce şi-ar fi ameninţat sora vitregă

Fulgy a negat cu vehemență că ar fi ameninţat-o pe Ramona şi i-a cerut acesteia să recunoască faptul că nu este fiica lui Ioniță de la Clejani. Iar dacă Ramona va accepta acest lucru, atunci va fi dispus să îi cumpere și o casă.

Să mă asculte și Ramona individa asta, vreau să fie foarte atentă la ce spun în următoare secunde. Sunt pe stradă și deja tremur de nervi pentru că îmi afectați imaginea, în al doilea rând dacă cineva în România mai îndrăznește să se lege de familia mea, jur că ameninț cum am amenințat-o pe ea de la criminal, șmecher…

Situația stă în felul următor, eu am niște probleme în momentul de față, nu am nevoie să tremur în loc să fiu fericit. Ascultați-mă ce vă spun, toată România, am lacrimi în ochi, vă rog să mă ascultați.

Eu promit să nu se mai repete să mai intre cineva peste dvs. în tablou, această individă dacă recunoaște că s-a folosit de imaginea tatălui meu, să recunoască și îi cumpăr eu casă la copiii ei, mă jur că mă țin de cuvânt, vă rog frumos nu-mi mai afectați situația părinților mei, le-am distrus ani din viață, nu vreau să mai fie nefericiți”, a spus Fulgy, potrivit Antena Stars.