Accident cu o maşină a Jandarmeriei pe şoseaua Fundeni din Bucureşti. Ce a făcut şoferul după ce autospeciala a ajuns în şanţ

O maşină a Jandarmeriei Române a căzut într-un şanţ, luni dimineaţă, pe Şoseaua Fundeni din Capitală. Brigada Rutieră a anunţat că a amendat firma care a executat lucrările şi a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de lucrări neautorizate în zona drumului public.

29 nov. 2021, 11:33
Accident cu o maşină a Jandarmeriei pe şoseaua Fundeni din Bucureşti. Ce a făcut şoferul după ce autospeciala a ajuns în şanţ

Şoferii aflaţi în trafic au asistat la momentul în care a avut loc un accident cu o maşină a Jandarmeriei pe şoseaua Fundeni din Bucureşti. Autospeciala a căzut într-un şanţ săpat de muncitori pe marginea drumului, pentru schimbarea unor ţevi.

Cel mai probabil, şoferul autospecialei nu a observat şanţul şi a intrat cu maşina în el, potrivit Antena3.

Citeşte şi: Ţara din Europa care acordă certificate verzi tuturor celor care au avut Covid, chiar daca asta s-a întâmplat în 2020. „Poporul nostru are gene speciale”, anunţă ministrul Sănătăţii

Accidentul s-a produs luni dimineaţă, pe Şoseaua Fundeni din Bucureşti, în zona Institutului Clinic Fundeni.

Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită, însă maşina Jandarmeriei a fost serios avariată. Mai mult, jandarmii au acoperit maşina cu o prelată.

Accident cu o maşină a Jandarmeriei pe şoseaua Fundeni din Bucureşti. Explicaţiile autorităţilor

Maşina Jandarmeriei care a căzut într-un şanţ lat de un metru pe strada Fundeni se îndrepta spre localitatea Doboroeşti pentru executarea unei misiuni.

„Maşina se deplasa pentru executarea unei misiuni în cooperare cu IPJ Ilfov în localitatea Dobroeşti. Pe Strada Fundeni, în dreptul unor lucrări la carosabil, şoferul a pierdut controlul volanului, iar autospeciala a părăsit drumul, derapând cu partea dreaptă în şanţul cu o lăţime de aproximativ un metru şi adânc de peste 1,5 metri”, informează Biroul de presă al Jandarmeriei, conform Agerpres.

Niciunul dintre cei patru jandarmi aflaţi în autoturism nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

„După producerea accidentului, şoferul autospecialei a fost testat cu etilotestul, iar rezultatul a fost zero. Cercetările în acest caz sunt efectuate de către lucrătorii de Poliţie”, precizează sursa citată.

Accident cu o maşină a Jandarmeriei pe şoseaua Fundeni din Bucureşti. Constructorul care a realizat lucrarea, amendat

Brigada Rutieră a anunţat că a amendat firma care a executat lucrările pe şoseaua Fundeni, unde o autospecială a Jandarmeriei a căzut într-o groapă. De asemenea, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de efectuare de lucrări neautorizate în zona drumului public.

„În jurul orei 10,00, prin apel 112, Brigada Rutieră a fost sesizată cu privire la producerea unui accident rutier, care a avut loc pe şoseaua Fundeni. Din primele date, conducătorul unei autospeciale aparţinând unei unităţi a Jandarmeriei ar fi pătruns pe o zonă în care se efectuează lucrări în partea carosabilă”, informează Biroul de presă al Brigăzii Rutiere.

În urma evenimentului rutier au rezultat doar pagube materiale.

Tot astăzi, afaceristul Gigi Becali a fost implicat într-un accident rutier care a avut loc chiar în faţa Palatului din Aleea Alexandru nr. 1.

Citeşte şi: Gigi Becali, implicat într-un accident rutier chiar în faţa Palatului. Care este starea patronului de la FCSB