Produsele pe care se vor bate românii înainte de Crăciun. Sunt deja la raft, iar stocurile sunt limitate. Preţuri pentu toate buzunarele

Auchan are reduceri la jucării în această perioadă. Şi alte magazine s-au gândit la cei mici şi au oferte de nerefuzat.

13 dec. 2021, 16:52
Produsele pe care se vor bate românii înainte de Crăciun. Sunt deja la raft, iar stocurile sunt limitate. Preţuri pentu toate buzunarele

Oferte de Crăciun: Auchan, Lidl şi Jumbo vă ajută să-l ajutaţi pe Moş Crăciun pentru ca locul de sub brad să nu rămână golaş Toate jucăriile din Auchan oferă 50% Bonus pe cardul de fidelitate MyClub Auchan. Cât priveşte partea de dulciuri: toţi clienţii Auchan au reducere de 30% la selecţia de dulciuri de Crăciun şi bomboane de pom.

Jumbo, ofertă-bombă de Sărbători. Decorațiuni de Crăciun începând de la 2 lei și jucării pentru cei mici la prețuri de pomană!
Târgul de Jucării din magazinele Auchan vine cu cadouri pentru toţi:

– o zonă întreagă este dedicată gamei Lego, cu toate colecţiile: Duplo (copii mai mici), City, Friends (fete), Lego Ninjago, Lego Technic (o colecţie care prinde şi la părinţi) şi multe altele.

– serialul Patrula Căţeluşilor are, acum, şi o colecţie bogată de jucării inspirate din desenul animat.

– ofertă bogată pentru băieţi – de la figurine Marvel, DC Comics, Ben 10, Bakugan, Star Wars la carabine Nerf şi, evident, multe, multe trenuri şi maşinuţe. Batman, Spiderman, Yoda nu lipsesc de pe rafturi.

– One Two Fun este colecţia proprie Auchan, iar produsele se regăsesc în toate gamele (pentru băieţi, pentru fete, pentru preşcolari). De remarcat atenţia la mediu: o serie întreagă de jucării One Two Fun au ambalaje din carton reciclat sau sunt realizate din PET-uri reciclate (zona de pluşuri).

LIDL, surpriză totală pentru cei mici. Adu-i copilului tău de Sărbători un magazin LIDL de jucarie, acasă, la un preț de infim!

– Sacul Moşului este bogat şi pentru fetiţe: păpuşi din toate gamele cunoscute (Disney, LOL, Barbie, My Little Pony sunt doar câteva), seturi de machiaj, bucătării, jucării diverse şi, evident, multe multe pluşuri.

Jumbo s-a pregătit temeinic pentru cel mai frumos sezon din an. Marele retailer a venit cu o gamă largă de decorațiuni de Crăciun pentru brad și casă, dar și cu jucării care mai de care mai atrăgătoare pentru copii.

La mare căutare sunt decorațiunile de Crăciun din lemn, care le vom găsi de la 2,45, fundițele frumos colorate ce au prețuri începând de la 4 lei pentru un set, dar și figurinele ce întruchipează renii, dar și pe Moș Crăciun la prețuri începând cu 20 de lei și cresc în funcție de mărimea figurinei.

Jumbo este locul potrivit și pentru a cumpăra mult așteptatele cadouri pentru cei mici. Astfel, găsim jucării de pluș de dimensiuni mari începând de la 19,99 lei și jocuri la set pentru fetițe și băieți de la 49,99 de lei.

De altfel, Auchan vine cu o surpriză uriaşă pentru clienţi, înainte de Sărbători. Retailerul francez a anunţat că oferă gratuit sute de vouchere de cumpărături în perioada următoare, în toate magazinele sale din România.

Retailerul din Franţa a anunţat că părinţii copiilor care trimit scrisori lui Moş Crăciun, pot primi gratuit vouchere de cumpărături. Campania are loc în toate mgazinele Auchan din România. Clienţii hipermarketului mai au timp până pe 7 decembrie să participe la tombola organizată cu ocazia sărbătorilor de iarnă. Aceştia pot câştiga vouchere de cumpărături în valoare de 50 de lei, 100 de lei, dar şi de 500 de lei. Tot ce trebuie să facă este să trimită pe email scrisoarea pentru Moş Crăciun al celui mic, în care acesta îi povesteşte Moşului ce îşi doreşte să găsească sub brad în ziua de Crăciun.

„Participă la tombola „Scrie-i lui Moș Crăciun” și noi ne asigurăm că dorințele copiilor sunt auzite! Până pe 7 decembrie, invită-l pe cel mic să redacteze o scrisoare adresată lui Moș Crăciun în care să povestească ce își dorește să găsească sub brad și să numească o faptă bună pe care a facut-o în decursul acestui an.

Trimite-ne o fotografie a scrisorii pe adresa [email protected] și poți câștiga unul dintre cele 200 de premii!”, transmite Auchan.

Citește și: LIDL, surpriză totală pentru cei mici. Adu-i copilului tău de Sărbători un magazin LIDL de jucarie, acasă, la un preț de infim!

Jucării multe şi la Lidl

LIDL, surpriză totală pentru cei mici. Marele retailer aduce magazinul în casa ta și aici nu este vorba despre un joc de cuvinte. Astfel, LIDL scoate la bătaie prorpiul magazin de lemn, în miniatură. Micuțul tău poate a avea propria afacere LIDL, la el acasă. Acesta vine inspțit de mai multe standuri cu produse, cosuri în miniatură și chiar o casă de marcat.

LIDL, surpriză totală pentru cei mici. Adu-i copilului tău de Crpciun un magazin LIDL, acasă

Acesta are o dimensiune de 75x101x32 de centimetri, vine cu o garanție de doi ani și un preț unic de doar 219 lei. Separat, poți cumpăra și coșul cu produse mini care se regăsește la prețul de doar 24,99 lei.

Lidl a venit și cu un mic ghid de precauții pe care românii trebuie să le ia în timpul sărbătorilor de iarnă. Ai așteptat cu toată nerăbdarea să vină sărbătorile, să împodobești casa și bradul, să creezi pentru copilul tău un decor de poveste? Te-ai pregătit să intri în bucătărie și să prepari cele mai delicioase aperitive, fripturi și dulciuri festive? Să îi cumperi cele mai frumoase și interesante jucării și cadouri? Un singur aspect poate că nu l-ai luat în seamă și nu te-ai gândit la el. Că pe copil îl pândesc o mulțime de pericole nu numai afară, ci și în casă. Și exact din cauza unora dintre lucrurile mai sus enumerate. N-ai fi crezut, nu-i așa? Ei bine, de sărbători va trebui să fiți foarte precauți cu o mulțime de lucruri și să îi asigurați copilului siguranța de care are nevoie. Copilul e curios și imprevizibil, de felul lui, dar dacă mai este și micuț… s-ar putea să fie mai dificil. Ai nevoie de o atenție sporită în permanență, mai ales pentru… amănunte. Iată ce pericole există.

Bradul de Crăciun

N-ai fi zis, dar tocmai vedeta sărbătorilor se poate transforma într-un real pericol pentru cel mic. Indiferent că este vorba de un brad natural sau de unul artificial, este important să fie stabil și bine ancorat. Nu îl subaprecia pe copil spunându-ți ”Lasă, că nu poate el să-l dărâme!”. Nici nu bănuiești de ce poate fi capabil dacă își pune ambiția. Și nu e vorba că strică bradul, sparge globurile (vom „vorbi” și despre ele!) sau face mizerie prin casă. Astea sunt ultimele lucruri la care te vei gândi. E vorba că se poate accidenta și speria îngrozitor.

În al doilea rând, va trebui să ai mare grijă la instalațiile de iluminat. În niciun caz nu vei folosi improvizații, respectiv instalații pe care să le fi „cârpit” cu bandă izolatoare în punctele în care se producea scurtcircuit! O instalație nu costă foarte mult și în niciun caz nu merită să riști integritatea copilului pentru ea. Ai grijă și la firele întinse prin casă, de la brad până la priză/prelungitor, pentru că se poate împiedica de ele. Și apropo de prize și prelungitoare, copilul nu trebuie sub nicio formă să aibă acces la ele! Riscul de electrocutare este uriaș!

Afirmam ceva mai sus că și globurile pot fi periculoase. Așa este. Mai cu seamă cele din sticlă. Da, sunt frumoase, sunt deosebite și probabil că au costat destul de mult. Dar se sparg foarte ușor, pentru că sunt fragile, din sticlă subțire. Iar cioburile vor fi și ele extrem de fine. Atât de fine încât aproape că nu le vei putea găsi, iar copilul se poate răni în ele. Ca să nu mai spunem că cei mici sunt tentați să ducă globurile la gură și să le muște… Așa că mai bine folosește globuri din alte materiale, precum lemn,, iar pe cele din sticlă, dacă ții nepărat să le pui în brad, măcar pune-le cât mai sus, unde nu ajunge piciul.

Lumânările din aranjamente

Tuturor ne place lumina caldă a lumânărilor, mai ales pe o masă festivă. Dar nu cât timp ai un copil mic. Poate că ai observat cât de rapid și imprevizibil poate fi. O clipă, doar de o clipă are nevoie ca să le pună la pământ, așa aprinse cum sunt.

Jucăriile

Mare atenție atunci când îi cumperi copilului jucării. Doar asta aduce Moș Crăciun, nu-i așa? Ocolește acele jucării care se pot dezmembra în piese mici, care mai apoi pot fi înghițite sau la cele din pluș care pot fi alergene ori pot provoca înec.

Alcoolul și nucile

Nu lăsa copilul nesupravegheat și nu lăsa la îndemâna lui paharele și sticlele cu băutură. Curiozitatea este mare iar organismul lui nu poate face față unei substanțe atât de periculoase cum este alcoolul. De asemenea, dacă îl știi alergic la nuci, alune, arahide, evită să lași în preajma lui preparate care conțin astfel de alimente. Și dacă nu este alergic, alunele și arahidele sunt periculoase fie și numai pentru faptul că se poate îneca lesne cu ele.

Citește și: BOMBĂ! A venit Crăciunul la LIDL! S-au băgat brazi naturali la vânzare și jumatăte de porc! Kilogramul e sub 10 RON