Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit. „Am încheiat relația așa cum am început-o!”

Cristian Boureanu și Cristina Belciu și-au spus adio după o relaţie care a durat doar patru luni și jumătate. Fostul deputat și celebrul model s-au cunoscut în decembrie 2021, în Herăstrău, la o petrecere organizată cu ocazia Zilei Naționale.

19 apr. 2022, 08:50
Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit. „Am încheiat relația așa cum am început-o!”
Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit

Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit. Cei doi au preferat o relaţie discretă, departe de ochii curioșilor, aşa cuma fost şi ruptura dintre ei.

Cristian Boureanu și Cristina Belciu s-au despărțit. „Am încheiat relația așa cum am început-o!”

„Am un respect deosebit pentru Cristi, nu îi pot reproșa nimic, este un bărbat care mi-a arătat că manierele și bunătatea încă există în lumea aceasta.  Am încheiat relația așa cum am și început-o, strângându-ne strâns în brațe, căci doi oameni care se iubesc, în ciuda lipsei de compatibilitate, nu o pot face în altă manieră. Mă gândesc la ce a fost, cu zâmbetul pe buze, cu recunoștință și admirație, fără niciun regret, și cu siguranță această întâlnire nu a fost întâmplătoare, ne-a lăsat cu ceva important!”, a declarat Cristina Belciu pentru Cancan.

Cristian Boureanu, condamnat la 4 ani şi 3 luni închisoare pentru trafic de influenţă

La rândul său, fostul deputat şi-a declarat admirația pentru fosta parteneră, dar și părerea de rău că lucrurile nu au decurs foarte bine. „Cristina a fost cel mai bun și frumos cadou de la destin, pe care l-am primit în ultima perioadă. O dragoste neașteptată și împărtășită de amândoi, la maximum, care ne-a făcut să trecem peste orice judecăți și prejudecăți și să încercăm să fim împreună. Cristina e matură și educată, cu un suflet excepțional și o inimă enormă, o fată cum nu credeam că o să întâlnesc și pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea. O veritabilă lady, cu un suflet de copil. Și care a reușit să-mi schimbe viața în bine mie și, mai ales, paradoxal, fetei mele, Ioana, pe care a reușit să o ajute să-și descopere pasiunea și talentul. Multumesc pentru tot, Cristina!”, a SPUS Cristian Boureanu.

Cristian Boureanu, poreclit „deputatul Playboy”, a fost dat afară dintr-un restaurant: „Eu sunt ciorbar de felul meu”