Cristian Boureanu, poreclit „deputatul Playboy”, a fost dat afară dintr-un restaurant: „Eu sunt ciorbar de felul meu”

Cristian Boureanu, un cunoscut personaj pe scena politică și cea mondenă, a intrat recent într-un restaurant, unde nu a stat mai mult de un minut, apoi a ieșit extrem de dezamăgit.

28 oct. 2021, 17:59

Cristian Boureanu a cochetat mulți ani cu politica, nici lumea mondenă nu îi este deloc străină. Recent, afaceristul a oprit cu jeep-ul său în fața unui restaurant, unde nu a avut parte de o experiență prea plăcută.

Cristian Boureanu a coborât din bolid cu o gentuță în mână și i-a pășit pragul, fără mască, măsură pe care nu a respectat-o nici pe stradă, nici în local.

Afaceristul a intrat în restaurant fără mască, în ciuda restricțiilor, iar în momentul când personalul l-a luat la întrebări, acesta a preferat să părăsească localul.

”Nu mai sunt persoană publică!”, a declarat Boureanu la ieșirea din restaurant pentru CanCan.

”Am intrat, am întrebat de o ciorbă, nu aveau, așa că am plecat la un alt restaurant. Eu sunt ciorbar de felul meu, iar acolo nu aveau decât supe-creme… Nu mai dau niciun fel de declarații pe niciun subiect, nu mai sunt persoană publică. Se știe asta! Și doi… Felicitări lor. Paparazzilor. Pozele sunt reușite? Mulțumesc mult, apreciez. Dar chiar nu vreau să mai detaliez în niciun fel, sunt vulpe bătrână… ”, a încheiat cel supranumit cândva „Deputatul playboy”.

Citește și: Primele imagini cu Cristian Boureanu și noua iubită. Cum a reacţionat fosta logodnică, Laura Dincă FOTO

Laura Dincă suferă după despărţirea de Cristian Boureanu: „Stătea de doi ani cu rochia de mireasă în dulap”

Laura Dincă suferă după despărţirea de Cristian Boureanu. Tânăra este extrem de afectată de această decizie, mai ales că a făcut tot ce i-a stat în putere pentru a-şi salva relaţia. În ultima vreme, cei doi nu se mai înţelegeau deloc, iar faptul că nunta se lăsa aşteptată, nu o bucura deloc pe Laura.

„De o lună, Laura s-a mutat de acasă pentru că nu a mai putut continua relația cu Cristian. Nu i-a fost deloc ușor, mai ales că după atâția ani împreună a intervenit și obișnuința de a fi cu cineva, de a-i simți prezența lângă tine, dar pentru că nu se mai înțelegeau deloc, a venit și deznodământul relației lor. Probabil și nunta s-a lăsat mult așteptată. Stătea de doi ani cu rochia de mireasă și pantofii pregătiți de nuntă, în dulap.

Aștepta doar ziua cea mare și fericita petrecere. Acum nu-i rămâne decât să o vândă pentru că nu mai are ce să facă cu ea… Există zvonuri cum că Laura a tot sperat că Boureanu să se schimbe, să își schimbe comportamentul, să nu mai existe certuri și discuții între ei, dar acest lucru nu a fost posibil, șansele de împăcare între ei fiind minime”, au declarat prieteni apropiați ai Laurei, potrivit Click.ro.