Fraţii Dolănescu se ceartă în continuare pe avere. Dragoş Dolănescu: „Nu cred că ne vom împăca vreodată”

Fraţii Dolănescu se ceartă în continuare pe averea lăsată de regretatul Ion Dolănescu. Dragoş şi Ionuţ nu au îngropat securea nici măcar de Paşte. Mai mult, Dragoş Dolănescu spune că nu crede că se va împăca vreodată cu Ionuţ.

28 apr. 2022, 11:12
Fraţii Dolănescu se ceartă în continuare pe avere. Dragoş Dolănescu: „Nu cred că ne vom împăca vreodată”
Fraţii Dolănescu, război pe averea lăsată de Ion Dolănescu

Fraţii Dolănescu se ceartă în continuare pe avere. Războiul dintre Dragoş şi Ionuţ continuă de 13 ani, de când regretatul artist Ion Dolănescu a murit.

Fraţii Dolănescu, război pe averea lăsată de Ion Dolănescu

Dragoş şi Ionuţ Dolănescu se ceartă în continuare pe averea lăsată de tatăl lor. Deşi au trecut 13 ani de când regretatul artist de muzică populară a trecut la cele sfinte, cei doi fraţi sunt departe de a îngropa securea războiului.

Citeşte şi Dragoș Dolănescu a dezvăluit unul dintre cele mai mari secrete ale familiei, la 13 ani de la moartea lui Ion Dolănescu! “A murit de spaima pe care a tras-o”

Mai mult, Dragoş spune că nu crede că se va împăca vreodată cu fratele său.

„Nu cred că ne vom împăca vreodată. Gândim diferit, avem poteci diferite în viață, până și pielea e de altă culoare, dar și ochii. Doar numele e comun. Dar, nu se știe în viață, numai apele râului nu dau înapoi.

De Paște, îi urez sănătate! Continuarea o știe el…era și un amuzant banc ceaușist, care îi plăcea și tatălui nostru.”, a declarat Dragoș Dolănescu, potrivit ego.ro.

Acesta a mărturisit că îi este dor de casa din Caimatei, acolo unde tatăl său şi-a petrecut până în ultimele clipe viaţa.

„Mi-e dor de acea casă, recunosc. Dar nu mai vreau să mai intru acolo vreodată. Este a lui Ionuț, a făcut modificări, totul este acum schimbat. Vreau să păstrez în amintire acea casă, așa cum era când trăia părintele nostru. De Paște, tata avea mulți musafiri, se întindeau mese întregi de mâncare.”, a mărturisit Dragoș Dolănescu.

Ion Dolănescu a murit în 2009, în urma unui infarct. De atunci, cei doi băieţi ai săi au început războiul pentru averea de aproape un milion de euro.

Judecătorii au decis ca Ionuţ Dolănescu să rămână cu locuiţa din Caimatei, evaluată de experţi la 685.000 de euro şi cu drepturile de autor estimate la 70.000 de euro.

Dragoş s-a ales cu vila din Sinaia, fosta casă de vacanță a lui Ion Dolănescu, în valoare de 300.000 de euro.

Războiul continuă pe casa din Str. Hagi Dina, plus terenuri în Butimanu și Tunari.

Citeşte şi Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu, gest emoționant de Sfântul Ion, la mormântul tatălui său: Vin în genunchi și îi spun durerile!