Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu, gest emoționant de Sfântul Ion, la mormântul tatălui său: Vin în genunchi și îi spun durerile!

Ionuț Petrescu a venit cu declarații emoționante, chiar la mormântul marelui interpret de muzică populară Ion Dolănescu. Fiul nelegitim a declarat că vine în fiecare seară la cimitir.

07 ian. 2022, 19:51
Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu, gest emoționant de Sfântul Ion, la mormântul tatălui său: Vin în genunchi și îi spun durerile!

Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu, gest emoționant de Sfântul Ion.

Fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu, gest emoționant de Sfântul Ion, la mormântul tatălui său: Vin în genunchi și îi spun durerile!

”Legenda vie a cântecului popular a exista și există mereu, în sufletul meu. Eu vin în fiecare seară la mormântul marelui artist, aprind lumânări, fac curat. Ionuț Dolănescu a venit azi, a adus o coroană de trandafiri, la ora 12:00. A ajuns înainte de spectacol, pentru că am înțeles că a fost și spectacol aici, la ora 16:00. Eu îi respect și îi iubesc și pe el și pe Dragoș.

Mă leagă foarte multe amintiri din casa lui, unde am locuit. Petrecerile din casa lui. Sf Ion țineau trei zile. Am petrecut foarte multe petreceri împreună și am primit sfaturi de cum să fiu, cum să mă comport. Mi-a zis că mai presus decât omul e Domnul Sfânt. Vin în fiecare seară, fac curăț în genunchi și îi spun toate durerile pe care le am.

Cu acest ADN, eu aștept. Eu l-am rugat să facem un test. Nu cred că e ceva rău să facem acest test. Prima oară i-am zis după moartea artistului, acum 11 ani. Nu s-a întâmplat niciodată”, a declarat Ionuț Petrescu, fiul nelegitim al lui Ion Dolănescu.

Ionuț Dolănescu, anunţ de ultimă oră despre Maria Ciobanu: „Să ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai da Dumnezeu”

Ionuţ Dolănescu şi-a petrecut Revelionul 2022 în România, după ani buni în care artistul a preferat meleagurile străine. Marea supărare a artistului a fost, însă, că nu a putut-o avea şi pe mama lui alături, la trecerea dintre ani.

”Toată luna decembrie am ținut-o în petreceri, am reușit să strângem peste o mie de oameni la restaurantul Los Hornos Madrid. Vor urmă și alte spectacole pentru românii din diaspora, la Milano, Firenze, Roma, spoi în Spania unde sunt mulți români. Am avut o petrecere foarte frumoasă la Târgoviște, a fost un Revelion pe cinste, sute de oameni s-au distrat până dimineață. Mă bucur că, în sfârșit, după ani de zile, am reușit să fiu alături de familia mea de Revelion”, a declarat Ionuț Dolănescu pentru Star Popular.

Citește și: Ionuț Dolănescu, anunţ de ultimă oră despre Maria Ciobanu: „Să ne bucurăm de dânsa câte zile i-o mai da Dumnezeu”