Dragoș Dolănescu a dezvăluit unul dintre cele mai mari secrete ale familiei, la 13 ani de la moartea lui Ion Dolănescu! “A murit de spaima pe care a tras-o”

La 13 ani de la moartea îndrăgitului artist Ion Dolănescu, fiul cel mic al acestuia, Dragoș Dolănescu, a dezvăluit unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale familiei.
Filip Stan
19 mart. 2022, 21:21
Dragoș Dolănescu a dezvăluit unul dintre cele mai mari secrete ale familiei, la 13 ani de la moartea lui Ion Dolănescu! “A murit de spaima pe care a tras-o”

La 13 ani de la moartea lui Ion Dolănescu, fiul lui mai mic, Dragoș Dolănescu, deputat în Costa Rica, a dezvăluit amănunte importante despre lucrurile neștiute din familia sa. Dragoș Dolănescu dezvăluie un secret de familie și povestit cum a murit străbunica lui, Sultana, bunica lui Ion Dolănescu, căreia regretatul artist i-a dedicat o melodie, intitulată chiar așa, ”Balada Sultanei”.

“Este o dramă a familiei noastre!”

CITEȘTE ȘI: Dragoș Dolănescu s-a vaccinat de cinci ori cu trei vaccinuri diferite: „Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine”

”Copiii mei, Ion și Maria, întreabă de tatăl meu. Eu le povestesc copiilor mei despre familia Dolănescu, despre cântecele lui tata. De pildă, piesa Balada Sultanei vorbește despre Sultana, mama bunicii mele, Didina.

Sultana a fost bunica maternă a tatălui meu și a murit de tânără, iar mamaia Didina a rămas orfană la nici 7 ani. Este o dramă a familiei noastre! Pe vremuri, femeile se duceau la câmp sau în locurile în care munceau soții lor, să le ducă la prânz, mâncare caldă.

Sultana se ducea să-i ducă de mâncare soțului ei și a alergat-o un șarpe. S-a ascuns într-o casă, în timp ce se apropia de locul în care muncea soțul ei. El a văzut toată scena de la distanță și și-a dat seama ce se întâmplă. Străbunicul meu a reușit să omoare șarpele, care lovea în ușa casei, unde s-a ascuns străbunica mea, dar Sultana a murit de spaima pe care a tras-o!”, a declarat Dragoș Dolănescu, pentru Fanatik.ro.

Dragoş Dolănescu întinde o mână de ajutor ucrainenilor refugiaţi

CITEȘTE ȘI: Fraţii Dolănescu sunt chemaţi la tribunal. Ce se întâmplă cu averea regretatului artist

Dragoş Dolănescu sare în ajutorul ucrainenilor refugiaţi în România şi le oferă cazare în vila moştenită de la regretatul Ion Dolănescu. Deputatul de Costa Rica face un apel la poporul român, să fie solidar cu drama refugiaţilor şi îi ajute cât şi cum poate, ca să nu moară de mâna ruşilor.

”Dacă a început războiul, cu siguranță vor fi și mulți refugiați de război. Aștept refugiații de război din Ucraina, la vila din Sinaia! Le pun la dispoziție casa moștenită de la tatăl meu, pentru acești oameni. Tata m-a învățat să fiu solidar cu oamenii, la nevoie.

În următoarea situație, foarte multă lume va pleca din țară, pentru a fugi de ruși și de război. Poporul român a fost dintotdeauna un popor primitor. Să le dea o mână de ajutor acestor oameni, pentru că, altfel, vor muri în mâna rușilor.

Repet, eu îmi pun la dispoziție vila din Sinaia construită de tatăl meu”, a declarat Dragoș Dolănescu, pentru Click!

DailyBusiness
Românii riscă amenzi. Costurile asigurărilor locuințelor împotriva calamităților sunt acum publice!
Spynews
Prietenii fiicei lui Ioan Crișan ar fi fabricat și amplasat bomba care l-a ucis pe omul de afaceri din Arad. Noi informații în cazul morții milionarului
Bzi.ro
Unde vor pleca Monica Bîrlădeanu şi Valeriu Gheorghiţă în luna de miere: Actrița a divulgat ce vacanţă de lux au plănuit cei doi
Fanatik.ro
Patru zodii cu noroc ceresc până pe 15 noiembrie. Balanțele au șansa vieții
Capital.ro
Se renunță la schimbarea orei? Decizie la nivel european. Rămânem la ora de iarnă sau de vară?
Playtech.ro
Când se dă drumul la căldură în blocurile din Capitală. Oficialii au anunțat că...
DailyBusiness
Decizie oficială! Ce impozit vor plăti românii în 2025
Adevarul
„E de la țară”. Starleta TV Alina Ceușan, criticată dur pentru o fotografie controversată făcută la teatru
wowbiz.ro
Fiica afaceristului Ioan Crișan, ucis în atentatul cu bombă din Arad, printre suspecții principali
Spynews
„Mie dacă nu îmi deschidea proces, nu știa nimeni”. Pepe îi dă replica Ralucăi Pastramă cu privire la filmulețele indecente. Ibrahim neagă că i le-ar fi trimis artistului
Spynews
Ce afaceri are Nicolai Tand de la Asia Express. Care este proiectul de suflet al celebrului bucătar
Evz.ro
Se termină un mare chin pentru șoferi. Proiectul a fost aprobat
Ego.ro
Elena Udrea, de nerecunoscut!!! Fosta blondă de la Cotroceni, extrem de slabă și cu părul creț
Prosport.ro
FOTO. Imagini incendiare cu cea mai frumoasă participantă la Power Slap
kanald.ro
BREAKING NEWS Atac terorist la Ankara. Mai mulți morți și răniți după explozii și focuri de armă la o fabrică de avioane și drone
Cancan.ro
Câte mii de euro ar fi plătit Laura Crișan pentru uciderea tatălui său! Așa ar fi prins-o poliția... Ce a spus iubitul ei, care a mers cu ea în vacanțe de lux
Playsport.ro
Bomba bombelor! Marica, încă o lovitură după scandalul monstru cu „prosopul”: e acuzat că a „marcat” la nevasta lui Tamaș, în timp ce el bea în hotel! Bătaie cu pumnii și picioarele în ușa camerei, Săpunaru a intervenit și a vrut să-l bată pe Marica
Capital.ro
Se schimbă harta României? Maghiarii nu ne vor permite: Va trebui să oprim
StirileBZI
Bursele școlare intră în cont după 20 noiembrie! Cine va primi până la 3.000 lei lunar
Prosport.ro
FOTO. Femeia despre care bărbații nu cred că e reală când o văd cum arată
stirilekanald.ro
Adevărul despre asasinarea omului de afaceri Ioan Crișan! Breaking news
substantial.ro
Mesaj RO-Alert pentru locuitorii din Tulcea: Posibilitate de cădere a unor obiecte în apropierea graniței cu Ucraina
MediaFlux
Dosarele de pensii BLOCATE. Cine sunt pensionarii care riscă să rămână FĂRĂ BANI
Shtiu.ro
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Războiul din Ucraina mai absoarbe niște bani. Marii perdanți sunt studenții beneficiari de Erasmus+ și Orizont Europa