Dragoș Dolănescu a dezvăluit unul dintre cele mai mari secrete ale familiei, la 13 ani de la moartea lui Ion Dolănescu! “A murit de spaima pe care a tras-o”

La 13 ani de la moartea îndrăgitului artist Ion Dolănescu, fiul cel mic al acestuia, Dragoș Dolănescu, a dezvăluit unul dintre cele mai bine păstrate secrete ale familiei.

19 mart. 2022, 21:21
Dragoș Dolănescu a dezvăluit unul dintre cele mai mari secrete ale familiei, la 13 ani de la moartea lui Ion Dolănescu! “A murit de spaima pe care a tras-o”

La 13 ani de la moartea lui Ion Dolănescu, fiul lui mai mic, Dragoș Dolănescu, deputat în Costa Rica, a dezvăluit amănunte importante despre lucrurile neștiute din familia sa. Dragoș Dolănescu dezvăluie un secret de familie și povestit cum a murit străbunica lui, Sultana, bunica lui Ion Dolănescu, căreia regretatul artist i-a dedicat o melodie, intitulată chiar așa, ”Balada Sultanei”.

“Este o dramă a familiei noastre!”

CITEȘTE ȘI: Dragoș Dolănescu s-a vaccinat de cinci ori cu trei vaccinuri diferite: „Am vrut să le fac pe toate, să arăt că nu se întâmplă nimic cu mine””Copiii mei, Ion și Maria, întreabă de tatăl meu. Eu le povestesc copiilor mei despre familia Dolănescu, despre cântecele lui tata. De pildă, piesa Balada Sultanei vorbește despre Sultana, mama bunicii mele, Didina.Sultana a fost bunica maternă a tatălui meu și a murit de tânără, iar mamaia Didina a rămas orfană la nici 7 ani. Este o dramă a familiei noastre! Pe vremuri, femeile se duceau la câmp sau în locurile în care munceau soții lor, să le ducă la prânz, mâncare caldă.Sultana se ducea să-i ducă de mâncare soțului ei și a alergat-o un șarpe. S-a ascuns într-o casă, în timp ce se apropia de locul în care muncea soțul ei. El a văzut toată scena de la distanță și și-a dat seama ce se întâmplă. Străbunicul meu a reușit să omoare șarpele, care lovea în ușa casei, unde s-a ascuns străbunica mea, dar Sultana a murit de spaima pe care a tras-o!”

, a declarat Dragoș Dolănescu, pentru Fanatik.ro.

Dragoş Dolănescu întinde o mână de ajutor ucrainenilor refugiaţi

CITEȘTE ȘI: Fraţii Dolănescu sunt chemaţi la tribunal. Ce se întâmplă cu averea regretatului artist

Dragoş Dolănescu sare în ajutorul ucrainenilor refugiaţi în România şi le oferă cazare în vila moştenită de la regretatul Ion Dolănescu. Deputatul de Costa Rica face un apel la poporul român, să fie solidar cu drama refugiaţilor şi îi ajute cât şi cum poate, ca să nu moară de mâna ruşilor.

”Dacă a început războiul, cu siguranță vor fi și mulți refugiați de război. Aștept refugiații de război din Ucraina, la vila din Sinaia! Le pun la dispoziție casa moștenită de la tatăl meu, pentru acești oameni. Tata m-a învățat să fiu solidar cu oamenii, la nevoie.

În următoarea situație, foarte multă lume va pleca din țară, pentru a fugi de ruși și de război. Poporul român a fost dintotdeauna un popor primitor. Să le dea o mână de ajutor acestor oameni, pentru că, altfel, vor muri în mâna rușilor.

Repet, eu îmi pun la dispoziție vila din Sinaia construită de tatăl meu”, a declarat Dragoș Dolănescu, pentru Click!