Bill Gates are coronavirus. Miliardarul tocmai anunţase că s-a terminat pandemia

Bill Gates a anunțat că a fost depistat pozitiv la Covid-19. Într-un mesaj postat pe contul său de Twitter, fondatorul Microsoft precizează că este vaccinat cu schema completă.

11 mai 2022, 14:02
Bill Gates are coronavirus. Miliardarul tocmai anunţase că s-a terminat pandemia

Bill Gates a scris pe Twitter că a fost testat pozitiv pentru COVID-19, dar are simptome ușoare. „Am fost testat pozitiv pentru COVID-19. Am simptome ușoare și urmez sfatul experților, izolându-mă până când voi fi din nou sănătos”, a scris Bill Gates.

Bill Gates, avertisment terifiant despre pandemia COVID-19. „E un risc să nu fi trecut încă prin cel mai greu moment”
Fondatorul Microsoft a mai spus că este recunoscător că a putut face toate vaccinurile la timp și are parte de cele mai bune îngrijiri medicale.

Bill Gates avertiza recent că pandemia nu s-a încheiat
La începutul acestei luni, Bill Gates a avertizat că pandemia de Covid-19 nu s-a încheiat, afirmând că este posibil să apară o variantă ”și mai fatală” a virusului.Miliardarul a făcut aceste remarci în timpul unui interviu pentru Financial Times, notează Sky News.

”Suntem în continuare expuși riscului ca această pandemie să genereze o variantă care ar fi și mai transmisibilă și chiar mai fatală”, a spus Gates, adăugând de asemenea că nu vrea să sune ca o ”voce a morții și a morții”.

Dr. Adrian Streinu-Cercel, semnal de alarmă despre COVID. „Pandemia nu s-a terminat. Ne îndreptăm către un nou vaccin”
El a afirmat că există un risc ”cu mult peste 5%” ca o tulpină mai virulentă să apară, adăugând: ”Nici nu am văzut ce e mai rău.” Gates a făcut aceste comentarii în timp ce promova noua sa carte ”Cum să previi următoarea pandemie”.