Accident dramatic în Galați. Sunt 15 persoane rănite, printre care 7 copii

Un accident dramatic a avut loc în județul Galați. Un microbuz, în care se aflau 18 persoane, s-a lovit de un TIR.

08 sept. 2022, 09:36
Accident dramatic în Galați. Sunt 15 persoane rănite, printre care 7 copii

În urma accidentului produs în localitatea Șivița, județul Galați, 15 persoane au fost rănite. Printre victime se află șapte minori.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale și echipajul SMURD tip B de la Detașamentul de Pompieri Galați și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Galați.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Galați au stabilit faptul că un bărbat în vârstă de 30 ani, din Republica Moldova, în timp ce conducea un TIR pe drumul menționat, pe fondul neasigurării la schimbarea direcției de mers, ar fi intrat în coliziune lateral spate dreapta cu un microbuz transport persoane intrajudețean, ce era condus regulamentar de un bărbat în vârstă de 35 ani.

„În urma acestui eveniment rutier a rezultat rănirea ușoară a unui număr de 15 persoane, toate aflate în microbuz. Mai multe echipaje de la ambulanță s-au deplasat la fața locului pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a anunțat IPJ Galați.

Șapte minori și opt adulți au fost răniți. Șoferii au fost testați pentru alcool, însă rezultatul a ieșit negativ în ambele cazuri.

„S-a întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a fi stabilite cu exactitate împrejurările în care s-a petrecut acest eveniment rutier”, a precizat Poliția Galați.

Alt accident petrecut tot joi în Galați. O profesoară a murit

Tot joi, în județul Galați, a mai avut loc un accident, între localitățile Smârdan și Schela. O femeie de 44 de ani, cadru didactic la Școala Gimnazială „Lascăr Catargiu” din comuna Schela, a murit.

„Cu durere în suflet, colectivul Şcolii Gimnaziale «Lascăr Catargiu» Schela anunţă trecerea în nefiinţă a unui cadru didactic devotat, sufletist, jovial, mamă dedicată atât copiilor de acasă, cât şi celor de la clasă. Rămas bun, CORCEOVEI ELENA! Drum lin spre cer!”, este mesajul transmis de unitatea de învățământ, potrivit Monitoruldegalati.

Citește și Accident grav în Capitală. Un bărbat a murit după ce a lovit cu mașina un refugiu de tramvai

Citește și Accident șocant în Cluj! Cum a scăpat un tânăr de 20 de ani cu viață din mașina care arată așa! S-a izbit de un pod de beton și s-a făcut „acordeon”