Gestul sfâșietor făcut de Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, la o lună de la moartea artistului. „Știu că e greu și că doare, mai ai puțină răbdare”

Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, încă se luptă să depășească momentul trecerii în neființă al tatălui fetiței sale, cel care i-a fost alături în cele mai frumoase clipe din viața ei.

17 nov. 2022, 11:33
Gestul sfâșietor făcut de Mădălina Crețan, soția lui Nosfe, la o lună de la moartea artistului. „Știu că e greu și că doare, mai ai puțină răbdare”

A trecut deja o lună de când vestea că Nosfe a murit cutremura o țară întreagă. Regretatul solist din trupa Șatra B.E.N.Z. a murit în propria sa locuință, în urma unui infarct. S-a stins din viață în luna octombrie, după ce a susținut un concert în fața fanilor la Romexpo.

La un moment dat, artistul a acuzat stări de rău și a părăsit scena, lâsându-i pe colegii lui de trupă să termine concertul. Chiar dacă ulterior și-a revenit și a plecat acasă, după câteva ore soția lui l-a găsit prăbușit în casă. Aceasta a apelat imediat numărul de urgență 112, iar la fața locului au ajuns medicii care, din păcate, nu au putut să mai facă nimic ca să-l salveze.

Acum, la o lună de la tragedie, soția lui Nosfe încă ascultă neîncetat melodiile sale, se uită mereu la pozele făcute împreună, rememorează toate amintirile și zi de zi se minunează de comoara pe care i-a lăsat-o, adică fiica lor de șapte ani. Mădălina Crețan a redistribuit pe contul său de Facebook o piesă de-ale lui Nosfe, cu versuri care o motivează să meargă mai departe de dragul fetiței.

„Știu că e greu și că doare, mai ai puțină răbdare / Puterea e-n mine, e tare, ca cerul albastru și raza de soare / Dar știu c-o să treacă, promit, la momentul potrivit / O să vezi că nu te mint, nu te-aș minți că știu, mă simți”, sunt versurile din prima strofă a melodiei „O zi”, pe care cântărețul o lansase în urmă cu aproximativ 11 luni.

Nu doar soția lui Nosfe simte puternic dispariția sufletului ei pereche, ci și colegii de trupă, care își exprimă regretul prin tot felul de gesturi. Recent, Lu-K Beats a ales să-și facă un tatuaj cu chipul regretatului artist și apoi l-a prezentat într-un clip video pe Tik Tok. „Dacă te inspir, ești omul meu. Am nevoie de tine mereu”, a spus el.

Mădălina, soția lui Nosfe, îngenuncheată de moartea artistului: „Promitem să îți ducem povestea mai departe”

În urmă cu câteva săptămâni, Mădălina Crețan a postat un mesaj extrem de emoționant în memoria soțului său și a promis că ea și fiica sa îi vor duce povestea mai departe.

„Tu ai fost soarele și luna, noi suntem sarea și piperul. Tu ai să strălucești pe cer în continuare, ai să ne încalzești, sa ne faci lumină atunci când o să vrei să vedem lumea, să ne dai noapte atunci o să avem nevoie de somn, ploaie atunci când o sa plângem, muzică atunci când o sa vrei sa fim fericite. Iar noi o să dăm gust vieții cum o să știm noi mai bine. Promitem să îți ducem povestea mai departe, promit să scriu mai mult și mai des, promitem să fim în continuare bucuriile tale cele mai mari, promit să continui să fac mâncare, să am grijă de căsuța noastră ca să-i păstrez energia curată, să o învăț pe Iris italiană, să o învăț să poarte ochelari de soare, să iubească adidașii, muzica, arta, oamenii. Sub o formă pe care nu o înțelegem acum în totalitate, o să rămânem tot noi 3 pentru că altfel nu se poate, altfel nu știm, altfel nu vrem. Te iubim cel mai mult, te iubim oricum!”, a scris Mădălina Crețan pe Instagram.

Citește și Soţia lui Nosfe, distrusă de durere. Ce filmuleţ a postat cu artistul: „Mi-ai lăsat un gol în inimă, imens”