Mădălina, soția lui Nosfe, îngenuncheată de durere la o săptămână de la moartea artistului: „Promitem să îți ducem povestea mai departe”

A trecut aproape o săptămână de la moartea bruscă a lui Nosfe, fondatorul trupei Șatra Benz, iar soția artistului e încă îngenuncheată de durere și speră că totul e doar un coșmar.

21 oct. 2022, 17:58
Mădălina, soția lui Nosfe, îngenuncheată de durere la o săptămână de la moartea artistului: „Promitem să îți ducem povestea mai departe”

Vestea că Nosfe a murit a venit ca un fulger pentru toți cei care l-au cunoscut sau l-au apreciat. Avea 37 de ani, era în floarea vârstei, se bucura de un succes răsunător pe plan muzical și avea o familia superbă. Atât soția, cât și fiica lui de șapte ani, îi făceau zilele mai frumoase și îl susțineau în tot ce făcea.

A murit în urma unui infarct, la scurt timp după ce a susținut un concert. Nu era o persoană cu probleme de sănătate și nu se știe exact care sunt cauzele care au dus la stopul cardiac.

Artistul a fost înmormântat în urmă cu trei zile la cimitirul din Baloteşti. Prietenii, colegii de scenă, dar și fanii au mers să-l conducă pe ultimul drum.

Citește și Cântărețul Nosfe a fost înmormântat. Rudele, fanii și artiștii cu care a colaborat au venit să își adio de la el

Acum, la aproape o săptămână de la decesul artistului, Mădălina Crețan, soția lui, a postat un mesaj pe internet în care le-a mulțumit celor care îi sunt alături și o ajută să treacă mai ușor peste această perioadă dificilă.

”Aș vrea să vă spun că în ultimii ani mi-am pierdut foarte mult încrederea în binele din oameni, deși eu am gândit mereu că toți avem bine în noi, dar viața asta ne-a făcut să-l îngropăm din diferite motive. De aproape o săptămână sunt copleșită de toată energia voastră curată, am momente când îmi e frică să o îmbrățișez complet pentru că n-am mai întâlnit-o până acum și nu înțeleg cum să mă port cu ea. Am primit și primesc atât de mult ajutor de la voi, moral, financiar, spiritual, fizic încât simt că nu voi avea niciodată suficient de multe cuvinte să vă pot mulțumi. Îmi pare rău că nu pot răspunde mesajelor individual, sunt mii, dar încerc în fiecare zi să cotesc din ele pentru că mă încălzesc cumva. Vă simt aproape de sufletele noastre, vă simt durerea, ampatia, dragostea, sinceritatea, respectul. Vă iubesc, vă mulțumesc, vă apreciez enorm”, a scris soția lui Noste pe rețelele sociale.

Soția lui Nosfe: „Promitem să îți ducem povestea mai departe”

În urmă cu două zile, Mădălina a mai postat un mesaj extrem de emoționant pe pagina sa de Instagram, alături de o fotografie în care apare doar ea și fiica.

„Tu ai fost soarele și luna, noi suntem sarea și piperul. Tu ai să strălucești pe cer în continuare, ai să ne încalzești, sa ne faci lumină atunci când o să vrei să vedem lumea, să ne dai noapte atunci o să avem nevoie de somn, ploaie atunci când o sa plângem, muzică atunci când o sa vrei sa fim fericite. Iar noi o să dăm gust vieții cum o să știm noi mai bine. Promitem să îți ducem povestea mai departe, promit să scriu mai mult și mai des, promitem să fim în continuare bucuriile tale cele mai mari, promit să continui să fac mâncare, să am grijă de căsuța noastră ca să-i păstrez energia curată, să o învăț pe Iris italiană, să o învăț să poarte ochelari de soare, să iubească adidașii, muzica, arta, oamenii. Sub o formă pe care nu o înțelegem acum în totalitate, o să rămânem tot noi 3 pentru că altfel nu se poate, altfel nu știm, altfel nu vrem. Te iubim cel mai mult, te iubim oricum!”, a scris Mădălina.

Citește și Încă o veste teribilă pentru fanii Șatra Benz. După moartea lui Nosfe, vine încă un deces cumplit