Anamaria Prodan, scrisoare emoționantă pentru mama sa. Ce a făcut impresara de ziua onomastică a regretatei artiste: ”Am crescut, draga mea mamă!”

Anamaria Prodan i-a scris o scrisoare emoționantă mamei sale, care de Sfântul Ioan și-ar fi serbat ziua onomastică. Impresara a mers la mormântul regretatei Ionela Prodan, unde a organizat o slujbă în memoria artistei.

07 ian. 2023, 22:25
Anamaria Prodan, scrisoare emoționantă pentru mama sa. Ce a făcut impresara de ziua onomastică a regretatei artiste: ”Am crescut, draga mea mamă!”
Anamaria Prodan, scrisoare emoționantă pentru mama sa

Anamaria Prodan, scrisoare emoționantă pentru mama sa. De cinci ani de zile de când regretata Ionela Prodan a plecat în lumea celor drepți, Anamaria, merge adesea la mormântul mamei sale pentru a-i aduce un omagiu.

Citește și Anamaria Prodan și Culiță Sterp au petrecut Revelionul împreună. Au dansat și s-au distrat toată noaptea

Anamaria Prodan, scrisoare emoționantă pentru mama sa

Acest lucru l-a făcut și de Sfântul Ioan, ziua în care regretata sa mamă își serba onomastica.

Cu această ocazie, impresara a organizat o slujbă și a împărțit mai multe pachete cu alimente, așa cum este tradiția la români.

Mai mult, Anamaria Prodan i-a scris și o scrisoare mamei sale de care îi este tare dor.

Vedeta a așternut pe o foaie de hârtie mai multe gânduri și i-a mărturisit mamei sale că oricât de mult ar trece timpul, dorul de ea nu se va stinge niciodată.

Totodată, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf i-a transmis mamei sale că acum nu mai este afectată de faptul că nimeni nu își amintește de faptul că și ea își sărbătorește ziua onomastică de Sfântul Ioan.

„Îmi e atât de dor de tine. Azi nu vreau să îmi spună nimeni „La mulți ani!” Nu mai plâng într-un colț de cameră că nici un invitat nu știe că mă cheamă și Ionela. Nu mai plâng, căci nimeni nu-mi zice „La mulți ani!” și nu-mi aduce nimeni cadouri. Am crescut, draga mea mamă!”, a scris Anamaria Prodan.

Impresara i-a mai scris mamei sale că reușit în sfârșit să depășească greutățile vieții și că a devenit mai puternică decât o știa.

„Sunt mai puternică decât ai crezut chiar și tu vreodată! Îți dau dreptate pentru fiecare sfat pe care mi l-ai dat. Ai avut dreptate în fiecare secundă a vieții tale”, a mai scris Anamaria Prodan.

Anamaria Prodan a dat lovitura!

Fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf pare că l-a uitat pe antrenorul de fotbal și se concentrează pe afacerile sale. Recent, impresara a anunțat că împreună cu asociații săi din Emirate, va deschide o școală internațională de steward și stewardese.

”Îmi doresc să văd oameni fericiți și împliniți! Oameni cu o meserie în mână! Femei care nu depind de nimeni! Bărbați care nu stau cu mâna întinsă! Aerohit o să facă istorie în domeniul școlilor dedicate companiilor aeriene, vom scoate stewardzi și stewardese care se vor bucura de cele mai bune condiții. Încredere deplină și o meserie nouă după numai 15 cursuri”, a declarat Anamaria Prodan, la WOWbiz.ro.

Citește și Anamaria Prodan, mesaj impresionant înainte de Anul Nou: „Te iubesc! Primul in toate !”