Panică generală la bordul unui avion plin cu pasageri! Un încărcător portabil de telefon mobil a luat foc VIDEO

Au fost clipe de panică la bordul unui avion plin cu pasageri, după ce un încărcător portabil de telefon a luat foc. Incidentul a avut loc marți seara, chiar în momentul în care aeronava se pregătea să decoleze de pe Aeroportul Internațional Taoyuan din Taiwan.

12 ian. 2023, 10:18
Panică generală la bordul unui avion plin cu pasageri! Un încărcător portabil de telefon mobil a luat foc VIDEO

A fost alertă de incendiu la bordul unui avion care se pregătea să decoleze din Taiwan!  Aproape 200 de pasageri au trecut prin clipe de coșmar în momentul în care au văzut că a izbucnit focul.

Imaginile cu incendiul din avion au devenit virale pe Twitter

Imaginile postate pe rețelele de socializare îi arată pe însoțitorii de bord care încearcă să îi calmeze pe cei aflați în dificultate, însă focul și fumul au provocat o panică generală.

Citiți și: Avion prăbuşit în Rusia, primele imagini de la operaţiunea de căutare a epavei

Încărcătorul portabil al unui pasager a explodat într-un avion al companiei aeriene Scoot din Taiwan către Singapore. Incendiul a avut loc marți seara,  atunci când avionul se pregătea de decolare. Doi pasageri au suferit arsuri ușoare, iar toate cele 189 de persoane au fost evacuate în siguranță, potrivit dailymail.co.uk

Reprezentanții de la Aeroportul Taoyuan au transmis că cei doi pasageri răniți au suferit doar răni și arsuri ușoare la mâini și o mică vânătaie la nivelul feței. Una dintre victime a fost proprietarul încărcătorului portabil, care a explodat cel mai probabil din cauza faptului că s-a supraîncălzit. Cealaltă victimă a fost chiar partenerul său de călătorie.

În urma incidentului, piloții au fost nevoiți să abandoneze decolarea. Avionul a fost supus unor inspecții adecvate, după care și-a reluat zborul mai târziu, tot în acea seară.

„Scoot își cere sincer scuze pentru incident. Siguranța clienților și a echipajului nostru este prioritatea noastră principală”, au transmis reprezentanții companiei aeriene din Taiwan, care au anunțat că au reprogramat zborurile pasagerilor, dar și că i-au despăgubit pentru cheltuielile de călătorie.

Citiți și: Scandal monstru la bordul unui avion. O stewardesă a izbucnit: „Ține-ți gura, nu sunt servitoarea ta” VIDEO