VIDEO: Mihai Mironică și Ioana Cosma, ridiculizați de Radu Banciu, după demiterile de la PRO: „Nu-i înghite nimeni! / Proastă, modestă, fără anvergură!”

Radu Banciu a oferit o reacție în stilul caracteristic după ce jurnaliștii Mihai Mironică și Ioana Cosma au fost dați afară de la postul PRO Arena (n.r. - fostul Sport.ro), din trustul PRO. 

24 ian. 2023, 09:52
VIDEO: Mihai Mironică și Ioana Cosma, ridiculizați de Radu Banciu, după demiterile de la PRO: „Nu-i înghite nimeni! / Proastă, modestă, fără anvergură!”

Pamfletarul de la PrimaSport nu crede că va deveni coleg cu Mihai Mironică și Ioana Cosma. În opinia lui Radu Banciu, „nimeni nu-i înghite” pe cei doi reporteri, care de-a lungul timpului au și comentat meciuri de fotbal.

„Dacă mă întrebați pe mine, nu vin la noi. Ioana Cosma nu vine sigur și puține șanse să vină Mironică întrucât conducerea de sport de aici nu mai e cea de la Pro TV.

Dacă mă întrebați pe mine, nu îi înghite nimeni aici. Că la noi în general transferurile în televiziuni se fac pe cumetrii, nu pe competențe. Dacă se fac pe competențe, ei nu ajung aici”, a declarat Radu Banciu în emisiunea sa.

 

Radu Banciu disprețuiește fosta emisiune a lui Mihai Mironică. Pe Ioana Cosma nu o mai vede în presa sportivă

 

Viitorul carierei celor doi „parteneri” din presa sportivă este incert, susține Radu Banciu, în opinia căruia fosta emisiune a lui Mihai Mironică și a Ioanei Cosma era „modestă, lălăită, proastă”.

„La Digi pot ajunge, mai mult Mironică, Ioana Cosma nu cred că va mai continua pe televiziune de sport. Nu văd de ce ar mai continua în sport, ea nu era necesară. Era doar o prezență, nu era pricepută la sport mai mult decât în alt domeniu. Dar este o plecare normală.

O emisiune proastă, fără audiențe. Emisiunea nu aducea niciun profit, era aceeași emisiune modestă, lălăită, fără personalitate, fără anvergură, fără nimic. E consecința firească a slabului conținut și asta știe și PRO-ul că nu era nimic de valoare acolo”, a mai declarat Radu Banciu.