Rareș Cojoc, soțul Andreei Popescu, parcurs fulminant: de la dansator profesionist la dezvoltator imobiliar de succes: „Sportul de performanță te formează ca om, îți oferă o pregătire și o determinare la nivel psihologic pe care nicio școală nu ți-o poate preda”

Rareș Cojoc, soțul Andreei Popescu, fosta dansatoare a Deliei, a reușit, la sfârşitul anului trecut, cea mai mare performanță din lume, obţinând locul I mondial la dans sportiv, după 26 de ani de activitate. La 33 de ani, Rareş a bifat mai mult decât o performanţă la nivel sportiv, a ajuns un antreprenor de succes. Este proprietarul unui complex rezidenţial în centrul Capitalei, în zona Timpuri Noi şi nu are de gând să se oprească aici.

31 ian. 2023, 11:54
Rareș Cojoc, soțul Andreei Popescu, parcurs fulminant: de la dansator profesionist la dezvoltator imobiliar de succes: „Sportul de performanță te formează ca om, îți oferă o pregătire și o determinare la nivel psihologic pe care nicio școală nu ți-o poate preda”

Rareș Cojoc, soțul Andreei Popescu, este proprietarul complexului New Times Residence. Este absolvent de Drept, iar în toamna anului 2022 a câștigat locul I mondial la dans sportiv, fiind pentru prima oară în istoria dansului sportic când un român ajunge să ocupe primul loc de pe podium. Rareş se antrenează foarte mult pentru a avea cele mai bune rezultate. Are doar o singură zi liberă pe săptămână în care nu dansează, însă în rest, 3-4 ore, de luni până sâmbătă se află în sala de dans.

Rareș Cojoc, soțul Andreei Popescu, dezvoltator imobiliar de succes: „Dansul m-a ajutat mult, sportul de performanță te formează înainte de toate ca om”

Antreprenorul spune că dansul l-a ajutat foarte mult în cariera de antreprenor, asta pentru că pregătirea pe care a obţinut-o la dansuri „trece dincolo de manualele din școli” l-a ajutat mult mai cu seamă la nivel psihologic.

Cred că sportul de performanță te formează înainte de toate ca om, îți oferă o pregătire care trece dincolo de manualele din școli, o pregătire și o determinare la nivel psihologic pe care nicio școală sau facultate nu ți-o poate preda. Sunt pur și simplu mulți ani de luptă cu tine însuți pentru a deveni mai bun. Cred că această pregătire este cea mai bună pentru orice business pe care vrei să-l dezvolți, nu doar în domeniul imobiliar„, spunea Rareş Cojoc într-un interviu mai vechi oferit site-ului Transilvania Business 

Deşi este din Târgu Mureş, Rareş a ales să-şi dezvolte afacerea în Capitală.

Bucureștiul a fost primul oraș „resuscitat” după bine-cunoscuta perioadă de criză, urmat fiind la scurt timp și de alte orașe din țară. Terenul pe care se dezvoltă proiectul a reprezentat o oportunitate imensă pentru noi, prea bună pentru a te mai gândi la altceva. De asemenea, cu cât orașul și zona sunt mai dinamice, cu atât și cererea pentru locuințe este mai mare. Dezvoltarea unui proiect asemănător în Tîrgu Mureș nu este imposibil, chiar din contră, însă cred că te expui, ca dezvoltator, la un factor de risc mai ridicat și la un randament financiar mai scăzut”, a mai spus Rareş.

Proiectul din Bucureşti l-a susţinut financiar din resurse proprii, dar şi prin credit ipotecar.

Citeste si Orianda și Călin Donca, cei mai tineri părinți milionari din România: „Nu este foarte simplu să ai o casă cu cinci copii mici”

Bucurie mare pentru Andreea Popescu după ce soţul ei a obținut locul I mondial la dans sportiv

Andreea Popescu nu şi-a mai încăput în piele de fericire după ce soţul ei a obţinut locul I mondial la dans sportiv. Tânăra spune că s-a obișnuit cu plecările în competiții ale soțului ei şi îi este alături de fiecare dată.

M-am obișnuit după aproape 11 ani, am intrat în pâine direct din prima zi de relație, a trebuit să plece la câteva zile după. La început a fost greu, dar acum face parte din viață, din rutină. M-am obișnuit, iar până la urmă nu e vorba doar de obișnuiță, de susținere, când vezi că e din ce în ce mai bun nu ai cum să nu fi acolo. Chiar dacă au fost momente când și eu poate am zis că e timpul să te retragi, dar bine că n-a făcut-o.

În ziua concursului stăm și ne ține la curent, dacă sunt cu el în aplaud, mă ridic, plâng, hai Rareș, hai Ada, partenera lui de dans, sunt trup și suflet acolo. Sunt cea mai mare susținătoare a lui, urlu și toată lumea se întoarce la mine”, a spus Andreea Popescu pentru spynews.ro

Rareș Cojoc face dans sportiv de la 8 ani

Rareș Cojoc face dans sportiv din fragedă pruncie. La vârsta de 8 ani, părinţii l-au îndrumat către acest sport. Astăzi, după 26 de ani, el a reușit să devină locul I mondial.

Rareș face dans sportiv de la 8 ani, iar urmează să facă 34 de ani, deci… Deci, iată, după 26 de ani de când face dans sportiv în sfârșit a devenit locul 1 mondial, vă dați seama câtă muncă! Oricum, el este locul 1 în România de foarte mulți ani, deja are 20 și ceva de titluri câștigate de-a lungul carierei ca și sportiv național, dar știi cum e, vrei să fi acolo, și mondial”, a mai spus soția lui.

Citeste si Deea și Dinu Maxer s-au umplut de bani. Au renunțat la muzică și se dedică afacerilor