O româncă a fost găsită decedată în gară în Italia. Femeia ar fi murit de frig

Încă o tragedie în care este implicată o româncă. Tânăra a murit miercuri dimineață, în gara Trastevere din Roma. Se refugiase acolo cel mai probabil din cauza frigului. A fost găsită întinsă pe jos, inconștientă. Din păcate, medicii chemați la fața locului nu au mai putut face nimic să o salveze.

16 feb. 2023, 14:20
O româncă a fost găsită decedată în gară în Italia. Femeia ar fi murit de frig

O româncă a fost găsită decedată în gară în Italia. Alarma a fost dată miercuri, în zori, un angajat care a deschis gara. La fața locului a ajuns un echipaj medical. Din păcate, pentru româncă a fost prea târziu.

Citește și: Ea este românca de 33 de ani din Italia care a murit din senin în timp ce se afla în pat! Elena era mama unui băiețel de șapte ani

Decesul româncei în gara Trastevere este investigat de criminaliștii italieni. Nu este prima dată când în gară au fost găsite persoane fără adăpost care și-au găsit refugiu acolo din cauza frigului sau a caniculei.

Citește și: A fost prins ucigașul Valentinei. Bărbatul a omorât-o pe româncă, apoi i-a dat foc

Deocamdata nu este clar motivul pentru care acestă româncă în vârstă de 33 de ani se afla in interiorul gării. O ipoteză este că românca se refugiase înăutru cel mai probabil din cauza frigului, scrie roma.corriere.it.