A fost prins ucigașul Valentinei. Bărbatul a omorât-o pe româncă, apoi i-a dat foc

Georgian Constantin, românul căutat în Anglia după ce a mărturisit pe Facebook că și-a ucis fosta iubită în Stoke on Trent, apoi i-a dat foc în casă, a fost prins.

15 feb. 2023, 14:43
A fost prins ucigașul Valentinei. Bărbatul a omorât-o pe româncă, apoi i-a dat foc

A fost prins ucigașul Valentinei Cozma. Georgian Constantin, în vârstă de 42 de ani, era căutat de poliție după ce și-a ucis fosta parteneră de viață și i-a dat a dat foc casei acesteia, din orășelul Stoke on Trent, în data de 9 februarie.

După ce a comis crima, Georgian Constantin i-a trimis actualului partener al femeii un mesaj în care îi spunea că „pe ea a rezolvat-o, urmează el”.

De asemenea, criminalul a postat pe contul acesteia de Facebook un mesaj în care mărturisea că a ucis-o și explica de ce a recurs la acest gest: „Eu, azi, Georgian Constantin și Elena zis Geani, i-am dat foc lui Valentina Cozma pentru că m-a distrus în 20 de ani. M-a distrus înșelându-mă de zeci de ori cu diferiți oameni. Voi plăti în fața legii pentru tot și îmi asum faptele”.

Citește și: O menajeră româncă s-a răzbunat pe șeful italian, după ce a concediat-o. Bărbatul și-a făcut dreptate în instanță

În ultima postare a româncei, aceasta publicase un citat, adresat indirect bărbatului. Mesajul spune că „fostul susține că mi-a oferit lumea la picioare, dar mi-a dat doar anxietate și probleme cu încrederea de sine”.

Suspectul avea împreună cu Valentina un băiat de 16 ani. Adolescentul – care era la cursuri când mama lui a fost ucisă – a ajuns acum în custodia asistenţilor sociali, potrivit stiridiaspora.ro.